Siirry sisältöön

Tervetuloa Porvooseen, kaupunginjohtaja!

Tervetuloa kaupunginjohtajaksi unelmien Porvooseen! Haemme kaupunginjohtajaa johtamaan noin 2 500 ihmisen organisaatiota kaupunkimme arvojen mukaisesti rohkeasti, yhdessä, vastuullisesti ja toisiamme arvostaen. Hakuaika päättyy 15. tammikuuta.

– Kaupunginjohtajana menestyy hyvä henkilöstön johtaja, viestijä ja verkostoituja, jolla on monipuolinen ymmärrys edunvalvonnasta, elinkeinoelämän ja kaupungin sidosryhmien toiminnasta. Arvostamme myös aktiivista kehittämisotetta, henkilöstöjohtaja Anu Kalliosaari sanoo.
– Kaupunginjohtaja vastaa kaupunginhallituksen alaisena kaupungin ja kaupunkikonsernin toiminnasta, hallinnosta ja taloudesta. Porvoossa kaksikielisyys on elävä osa arkea, ja täällä todella käytetään suomea ja ruotsia päivittäin.

Porvoolaiset mukana rekrytoimassa kaupunginjohtajaa

Kaupunginjohtajan hakuilmoitus kelpoisuusehtoineen löytyy Kuntarekry-palvelusta. Sieltä löytyy myös muita Porvoon kaupungin haussa olevia kiinnostavia päällikkö-, asiantuntija- tai suorittavan työn paikkoja. Kaupunginjohtajan rekrytointimarkkinoinnilla halutaankin löytää myös muita tekijöitä Porvoon kaupungille.
– Kaupunginjohtajaa rekrytoidaan ostamalla mainostilaa eri medioista ja käytämme myös rekrytointikonsulttia sopivien hakijoiden etsimiseen. Olemme myös tuottaneet videoita, joissa kaupunkilaiset kertovat uudelle kaupunginjohtajalle, millainen paikka Porvoo on, Kalliosaari jatkaa.
Videoissa eri-ikäiset ja erilaiset porvoolaiset kertovat Porvoon olemuksesta.
– Porvoo on monelle juuri sopivan kokoinen, vilkas ja hyvä paikka asua. Siitä porvoolaiset halusivat kertoa uudelle kaupunginjohtajalle ja muille mahdollisille uusille porvoolaisille. Tavoittelemme kampanjalla näkyvyyttä myös muille avoinna oleville tehtäville sekä yleisesti Porvoolle asuinpaikkana, markkinointipäällikkö Raila Lassila kertoo.