Siirry sisältöön

The Voice of Finland palaa Taidetehtaalle

Suositun laulukilpailun kymmenes kausi startataan lokakuun puolivälissä Taidetehtaan Avanti-salissa.

Suositun laulukilpailun kymmenes kausi startataan lokakuun puolivälissä Taidetehtaan Avanti-salissa.

Yksi Suomen katsotuimmista ohjelmista palaa Taidetehtaalle. The Voice of Finlandin kymmenennen kauden Ääni Ratkaisee -vaihe kuvataan Avanti-salissa Porvoossa. Kuvaukset alkavat lokakuussa, ja yleisöksi toivotaan porvoolaisia musiikin ystäviä. Taidetehtaalla kuvataan yhteensä kahdeksan päivän ajan.

Ohjelma esitetään Nelosella kevättalvella 2021.

Tähtivalmentajaraatiin muutoksia

Kymmenennen kauden tähtivalmentajaraatiin on tulossa muutoksia, joista kerrotaan lisää lähitulevaisuudessa. Koska ohjelma täyttää tasavuosia, on luvassa myös yllätyksiä. Ääni Ratkaisee -vaiheen lisäksi Porvoossa kuvataan muutakin materiaalia ohjelmaan. 

– The Voice of Finland -kuvausten saaminen Taidetehtaalle on upea mahdollisuus. Kahden edellisen kauden kuvaukset ja järjestelyt onnistuivat täydellisesti, ja on ilo kertoa, että Voice palaa taloon, Taidetehtaan myyntiorganisaatio Event Factoryn myyntipäällikkö Johanna Espo kertoo.

Espo on vastannut myyntineuvotteluista tuotannon kanssa.   

Ääni Ratkaisee -osio esittelee ohjelman aikana Porvoon näkymiä, ja Taidetehtaan rooli Porvoon monipuolisena kulttuuri- ja kongressikeskuksena vahvistuu entisestään.

– Voimme jälleen tänä vuonna näyttää koko Suomen kansalle, että Taidetehdas toimii myös suurissa tv-tuotannoissa, Espo jatkaa.

The Voice of Finland on suomalainen versio hollantilaisesta The Voice of Holland -ohjelmaformaatista, jossa etsitään laulajakykyjä. Suomen ensimmäinen kausi esitettiin 2011 ja silloin tuomareina olivat Elastinen, Lauri Tähkä, Paula Koivuniemi ja Michael Monroe. The Voice of Finland on yksi Suomen katsotuimpia ohjelmia.

Lisätietoja:

Taidetehtaan myyntipäällikkö Johanna Espo
johanna.espo@taidetehdas.fi, 040 900 2323