Hoppa till innehåll

The Voice of Finland återvänder till Konstfabriken

Den populära sångtävlingens tionde säsong spelas delvis in på Konstfabriken i Borgå i oktober.

Den populära sångtävlingens tionde säsong spelas delvis in på Konstfabriken i Borgå i oktober.

Ett av Finlands mest populära program återvänder till Konstfabriken. The Voice of Finland arrangeras för tionde gången och programmets Blinda auditions spelas igen in på Konstfabriken i Borgå. Inspelningarna startar i oktober och musikvänner från Borgå önskas ansöka till publik. Allt som allt spelas material in i åtta dagar på Konstfabriken.

Programmet visas på Nelonen under vårvintern 2021.

Ändringar i coachteamet

Tionde säsongen bjuder på nya coachar och produktionsbolaget berättare mera om ändringarna i nära framtiden. Eftersom programmet fyller jämna år kan vi också vänta oss andra överraskningar. Förutom Blinda auditions spelas också annat material in på Konstfabriken.

– Vi är väldigt glada över att The Voice of Finland spelas in på nytt på Konstfabriken. Förra två säsongernas inspelningar inspelning var fullträffar och det är ett nöje att berätta om att Voice är i huset, kommenterar Event Factorys försäljningschef Johanna Espo.

Espo har ansvarat för förhandlingarna med produktionsbolaget.

I Blinda auditions lyfter upp Borgås vyer och samtidigt förstärks Konstfabrikens roll som ett mångsidigt konferens- och kulturcentrum.

– Vi kan igen i år visa till den finska publiken att Konstfabriken fungerar perfekt även i tv-produktioner av större skala, påpekar Espo.

The Voice of Finland är den finska versionen av det ursprungliga formatprogrammet The Voice of Holland. Den första säsongen i Finland visades 2011 och då fungerade Elastinen, Lauri Tähkä, Paula Koivuniemi och Michael Monroe som coachar. The Voice of Finland är ett av Finlands mest populära tv-program.

Tilläggsinformation:

Konstfabrikens försäljningschef Johanna Espo
johanna.espo@taidetehdas.fi 040 900 2323