Siirry sisältöön

Tule ohjaamaan Kaikki harrastaa – Porvoon harrastamisen mallin harrastusryhmiä lukuvuonna 2023–2024

Porvoon harrastamisen malli etsii palveluntuottajia lukuvuodelle 2023–2024 tarjouspyyntökyselyllä.

nuoret skeittajat.

Porvoon harrastamisen mallin harrastusten toimintakausi on syyskuusta toukokuuhun. Harrastusajankohdat ovat klo 12–17 välillä arkipäivisin. Harrastuksia ei järjestetä koulujen loma-aikoina eikä pyhäpäivinä. Pääsääntöisesti lukuvuonna 2023–2024 tulee tarjolle koko lukuvuoden toimivia ryhmiä. Harrastuksia tarjotaan 1.–9.-luokkalaisille perusopetuksen oppilaille kouluilla tai koulun läheisyydessä koulupäivän yhteydessä. Lajeja, joita ei ole mahdollista harrastaa koululla, voi tarjota myös muualla.

Tavallisten harrastusryhmien lisäksi kaupunki jatkaa pilottikokeiluja ns. LUOVA-ryhmien kanssa, jossa lasten elämässä olevia haasteita harjoitellaan kulttuurin keinoin. Harrastusryhmien ohjaajien työpareina toimivat koulujen omat kuraattorit. LUOVA-ryhmän ohjaajat valitaan erikseen toimintaan ilmoittautuneista palveluntarjoajista, jos kaupunki saa Opetus- ja kulttuuriministeriön erillisrahoitusta palvelun tuottamiseen.

Harrastusohjaajien tulee olla täysi-ikäisiä. Ohjaajien lasten kanssa työskentelyn rikostausta tarkistetaan ennen toiminnan käynnistymistä. Harrastuksiin osallistujat ovat vakuutettuja kaupungin toimesta, mutta toimija vastaa itse harrastusohjaajien vakuutuksista sekä mahdollisista vahingoista. Yrityksen tulee hoitaa eläkemaksut asianmukaisesti ja toimittaa siitä todistus kaupungille jokaisen kalenterivuoden alussa ennen laskutusta.

Tarjouksessa otetaan huomioon:

  • ohjaajien koulutus, kokemus ja paikallisuus
  • toiminnan esittely ja sen laadukkuus
  • erityisoppilaiden huomioiminen
  • kilpailukykyinen hinta

Porvoon harrastamisen mallin ryhmät valitaan oppilaiden toiveet ja toteuttamiseen varatut resurssit huomioiden. Jos tarjottu sisältö ei kohtaa oppilaiden toiveiden kanssa tai sen järjestäminen kohtuullisilla resursseilla ei ole mahdollista, ei ryhmää toteuteta. Tällöin ryhmä korvataan toisen lajin ryhmällä. Tarkempi aikataulu, lajivalikoima ja ryhmämäärät tarkentuvat touko-kesäkuun 2023 aikana, kun hankerahoituksen määrät ja harrastusryhmien aikataulut kouluittain varmistuvat.

Jätä tarjous sunnuntaihin 7.5. klo 16.00 mennessä.

Tutustu Kaikki harrastaa -Porvoon harrastamisen mallin tämänhetkiseen toimintaan ja tarjontaan: