Siirry sisältöön

Verkkokaupan valikoima laajenee

Uimahallin sarjaliput, kalastusluvat ja Lundintalon tilavaraukset ovat tulossa ostettaviksi Porvoon kaupungin verkkokaupasta. Vuoden 2023 aikana verkkokauppaa on pilotoitu ja täydennetty uusilla tuotteilla sekä palveluilla. Verkkokaupasta on voinut ostaa mm. elokuvalippuja koululaisten syyslomanäytöksiin, vuokrata mainostilaa, tilata ja maksaa kiinteistörekisteriotteen, tai varata joulutorin kioskipaikkoja.

Sisäkuva uimahallin suuresta altaasta tyhjänä.

Uimahallin sarjakortit siirtyvät mobiilisovellukseen

Uimahallin pahviset sarjakortit jäävät historiaan ja tilalle tulee vaihtoehtoina mobiilisovellus tai asiakaskortti.

Sarjakortin käyttöönotto edellyttää mobiilisovelluksen latausta ja asiointia verkkokaupassa tai vaihtoehtoisesti asiakaskortin hankintaa uimahallin kassalta. Alennusryhmän etuudet todennetaan ensimmäisen asioinnin yhteydessä uimahallin kassalla. Kertamaksuja ja sarjakortin latauksia voi edelleen ostaa uimahallin kassalla.

Uimahallien sarjakorttien hinnat muuttuvat 1.1.2024 ja vanhat sarjakortit ovat voimassa kesäkuun loppuun saakka.

Uimahallin uusia digitaalisia palveluita otetaan käyttöön vaiheittain joulukuun lopussa ja vuodenvaihteen jälkeen. Näistä tiedotetaan lisää uimahallin verkkosivuilla.

Kalastusluvat ja Lundintalon tilavaraukset voi jatkossa hoitaa verkkokaupassa

Vuoden 2024 kalastusluvat voi ostaa verkkokaupassa vuodenvaihteen jälkeen. Tämä koskee kalastuslupia Porvoossa tai Askolassa asuville sekä Porvoossa sijaitsevan vapaa-ajanasunnon omistajille tai vuokralaisille.

Lundintalo on tila osoitteessa Aleksanterinkatu 11, jota kaupunki vuokraa yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Lundintalon varaukset tehdään kaupungin verkkokaupassa. Palvelu mahdollistaa myös ajantasaisen varaustilanteen tarkistamisen. Tilavuokra maksetaan varauksen yhteydessä. Varauksia on mahdollista tehdä aikaisintaan 90 päivää etukäteen.

Verkkokauppa on osa kaupungin digiohjelmaa

– Digitaalisia palveluita kehitetään strategisen digiohjelman mukaisesti – tavoitteena on, että yhtenäistämällä ja digitalisoimalla mahdollistetaan palveluita laajemmalle asiakaskunnalle ja asiointi helpottuu, kertoo kehityspäällikkö Eveliina Keski-Koukkari.

Porvoon kaupungin digiohjelmaan voit tutustua täällä:

Tarvittaessa apua verkkokaupan käyttöön voi kysyä palvelupiste Kompassista, jossa tarjotaan myös digitukea. Palvelupisteessä on asiakastyöasema, jossa verkkokauppaan voi tutustua ohjatusti.

Mikä kaupungin palvelu olisi kätevää tilata, maksaa tai varata verkkokaupassa tai muulla tavoin digitalisoida? Omia toiveita voi jättää kaupungin palautekanavalla.

Lisätietoa palveluista: