Menu
Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.
Katso video

Porvoon ilmastosopimus on syntynyt

Porvoon ilmastosopimuksen allekirjoittamalla osoitat tukesi ilmastotyölle ja lupaat tehdä parhaasi pienentääksesi hiilijalanjälkeäsi. Sopimuksen allekirjoitti ensimmäisenä joukko Kevätkummun koulun oppilaita yhdessä opettajansa kanssa. Allekirjoittaneet sitoutuvat sopimuksen tavoitteisiin kukin itse parhaaksi katsomallaan tavalla.

Suuri tavoitteemme on, että vuoteen 2030 mennessä Porvoon pitäisi olla hiilineutraali. Kevätkummun koulun oppilaat ovat jo matkalla kohti ilmastoystävällistä tulevaisuutta. Tee sinäkin sitoumus ilmaston puolesta.

Suomalaisten henkilökohtainen hiilijalanjälki on Euroopan suurimpia. Yksittäisen ihmisen valinnoilla on enemmän merkitystä kuin mitä ensituntumalta voisi ajatella. Pienistä muutoksista kasvaa helposti oikeasti vaikuttavia ilmastotekoja.

Porvoon ilmastosopimuksen allekirjoittamalla lupaat tehdä parhaasi pienentääksesi hiilijalanjälkeäsi. Tavoite on, että vuoteen 2030 mennessä Porvoon pitäisi olla hiilineutraali. Kun olet antanut oman allekirjoituksesi, kerro siitä myös kavereillesi ja kannusta heidätkin mukaan! Jokaista tarvitaan.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon!

Mieti nyt mikä ilmastoteko sopisi sinulle parhaiten. Alkuun pääsee helposti. Teot eivät välttämättä vaadi omien elintapojen mylläämistä ylösalaisin.

Täältä saat vinkkejä ilmastotekojen toteuttamiseen


Muiden muassa he ovat mukana:

Evästeasetukset