Siirry sisältöön

Linnankosken lukion aikuislinja

Linnankosken lukion aikuislinja tarjoaa lukio-opintoja, aikuisten maahanmuuttajien perusasteen opetusta ja TUVA-opetusta.

Lukio-opintoja voi suorittaa joustavasti osallistumalla iltaopetukseen. Voit ilmoittautua opiskelijaksi läpi vuoden ja aloittaa lukio-opinnot aina uuden jakson alkaessa. Lukion tutkinto-opiskelijanamme voit tähdätä suorittamaan ylioppilastutkinnon, lukion päättötodistuksen tai molemmat. Aineopiskelijanamme saat opiskella valitsemiasi yksittäisiä lukio-opintoja haluamistasi aineista, vaikkapa opiskellen lisää vieraan kielen taitoja tai reaaliaineita.
Maahanmuuttajien aikuisten perusopetus taas

Ilmoittaudu opiskelijaksi ottamalla yhteyttä apulaisrehtoriin ja opinto-ohjaajaan Timo Juntuseen. p. 040 8333672, timo.juntunen@edu.porvoo.fi

Ajankohtaista

Aikuislukion 4. jakson (7.2.-4.4.2023) opintotarjonta

Aikuislukiossa on 4. jaksossa tarjolla seuraavia lukio-opintoja:

Matematiikka: MAB02 (Lausekkeet ja yhtälöt) JA MAB05 (Tilastot ja todennäköisyydet)
Psykologia: PS02 (Kehittyvä ihminen) ja PS03 (Tietoa käsittelevä ihminen)
Historia: HI05 (Ruotsin itämaasta Suomeksi)
Yhteiskuntaoppi: YH04 (Lakitieto)
Englanti: ENA03 (Englannin kieli ja kulttuuri luovan ilmaisun välineenä) ja ENA06 (Englannin kieli jatko-opinnoissa ja työelämässä)
Filosofia: FI01 (Johdatus filosofiseen ajatteluun)
Fysiikka: FY01-02 (Fysiikka luonnontieteenä)

Voit ilmoittautua yhdestä neljään opintojaksolle.
Ota yhteyttä apulaisrehtori Timo Juntuseen (p. 0408333672), jos haluat ilmoittautua opintojaksoille tai varaa ohjausaika sivun yläreunassa olevan linkin kautta.