Siirry sisältöön

Hevisaurus Vuoden Räyhäisin Keikka! Räyh!

  • 21.09.2024
  • 14:00 - 15:00
Osta liput

Kun Hevisauruksen räpylät iskeytyvät estradiin ja jurahevin ensimmäiset biitit jyrähtävät ilmoille, nousee yleisössä tunnelma kattoon ja sen yli. Kuten Hevisauruksen Mikä minusta tulee isona? -biisissäkin lauletaan: “Seinät tärisee, katto putoaa, kun kertsi lähtee, kaikki sekoaa!” Rohkeimmat fanit joraavat keikoilla lavan edessä ja saattavat saada myös läpyt idoliltaan tai jopa Riffi Raffin plektran!

Komppi Momppi, Riffi Raffi, Milli Pilli, Muffi Puffi sekä tietysti itse Herra Hevisaurus pistävät pystyyn viihdyttävän lavashown, joka ei jätä juroimpiakaan tallaajia kylmäksi. Jalan alle menevät sävellykset, nerokkaat sanoitukset ja taidokkaat sovitukset yhdistettynä vauhdikkaaseen menoon ja yllättäviin käänteisiin takaavat sen, että Hevisauruksen keikat ovat usein loppuunmyytyjä. Biiseissä on myös korvamatotakuu!

Neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs juraheviyhtye on julkaissut kahdeksan studioalbumia ja palkittu kaksi kertaa parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Kolme kahdeksasta Hevisauruksen albumeista on yltänyt kultarajoille, kaksi myynyt platinaa ja vuoden 2009 Jurahevin kuninkaat –esikoisalbumi myi jo ensimmäisenä vuotenaan tuplaplatinaa.

Hevisauruksesta on moneksi! Musiikin tekemisen ja tiivistahtisen keikkailun lisäksi bändi on ehtinyt tekemään myös leffan (2015) ja useita musikaaleja Helsingin Peacock-teatterissa.

Keväällä 2024 Hevisaurus yhteiskeikkaili Turun Filharmonisen orkesterin kanssa Sinfonisesti Räyh! -konserteissa. Monet yleisön rakastamat biisit – kuten Räyh, Viimeinen mammutti, Liskodisko ja Avaruuden autokorjaamo – kuultiin upealla sinfonisella twistillä. Konsertit olivat loppuunmyytyjä.

Odotettu uusin sinkku Hevimetallisarvet ilmestyi loppuvuodesta 2023. Tämä räyhäkäs tykitys kiilasi heti monen pienen ja ison fanin jurahevilistan kärkeen. Kun keikoilla Hevimetallisarvet-biisin ensimmäiset soinnut kajahtavat ilmoille, nousevat yleisössä välittömästi pienet ja isot hevimetallisarvet pystyyn. Ja sit mennään!

Hevisaurukset ovat ehtineet myös Velhonvuorelta kansainvälisiin ympyröihin ja herättäneet mielenkiintoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmalla. Muun muassa Argentiinassa soittava yhtye Hevisaurios sai palkinnon parhaasta lasten levystä Gardel Music Awardissa vuonna 2013.

Hevisauruksesta onkin hyvää vauhtia kasvamassa kansainvälinen ilmiö, eikä saurusten hevihuuto jää pian keneltäkään kuulematta!

Järjestäjä: Sony Music Entertaiment Finland Oy

Kesto 1h

Muita vastaavia tapahtumia