Siirry sisältöön

Vessö Rogaining – Tour de Roga 2024 Stage 2

  • 20.07.2024
  • 09:00 - 21:00
  • Vessölandet
  • 20-60€
Osta liput

TOUR DE ROGA – STAGE 2

20.7 Porvoon idyllisessä maalaismaisemassa

Tour de Rogan toinen osakilpailu käydään Porvoon Vessöön saaressa, joka on maastoltaan monipuolisen eriskummallinen ja kokemisen arvoinen. Sarjat: 3 tunnin jalkasarja, 5 tunnin jalkasarja, 5 tunnin fillarisarja, 5 tunnin sähköfillarisarja, 8 tunnin jalkasarja.
Rannikko-Rogaining järjestettiin vuonna 2022 saaren pohjoisosasta. Palautevyöryn ja kyselyiden takia päätimme, että suuntaamme uudestaan tähän unohtuneeseen helmeen. Tänä vuonna kisakeskusta ympäröi maaston sykähdyttävimmät, kauneimmat ja kummallisimmat maastonkohteet, eli kisakeskus sijaitsee Vessöön eteläosassa, jonne myös pitkämatkalaiset ehtivät vuonna 2022. Sarjoja on sopivasti kaikentasoisille menijöille. MTB sarjaa venytettiin viiden tunnin mittaiseksi ja jalkasarjan pisin matka on kahdeksan tuntia.

Kerää ympärillesi 2-6 hengen tiimi ja lähde seikkailemaan Porvoon upealle Vessöön saarelle Rogaining-suunnistuksen muodossa. Osallistua voi myös soolona. Lisäksi löytyy oma sarja sähköavusteisille pyörille sekä koirasarja.

Maasto on erittäin monipuolista sisältäen upeita hiekkadyynejä, sykähdyttäviä ranta-avokallioita, nopeata mäntykangasta, upea tie- ja polkuverkosto, muutamia työläämpiä mäkialueita sekä kaikkea siltä väliltä:).

Radat sopivat erinomaisesti aloitteleville harrastajille sekä kokeneille Rogaining-ketuille.

Ennakkoilmoittautumiset kannattaa suorittaa hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Osallistumisen hintaportaat ovat: 31.5, 23.6, 14.7. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan vielä kisapäivänä. Mahdolliset joukkuemuutokset voi tehdä vielä kisaa edeltävänä päivänä veloituksetta. Tapahtuman kilpailukutsusta (alla) löytyy lisätietoa.

Muita vastaavia tapahtumia