Siirry sisältöön

Ecoskin Porvoo on vuoden 2023 Tuen ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksen saaja

Porvoon kaupunki jakaa vuosittain Tuen ilmastotekojen Porvoota -tunnustuksen paikalliselle yritykselle, yhteisölle tai organisaatiolle toiminnasta ympäristön ja ilmaston hyväksi.

logo.

Vuoden 2023 tunnustuksen saa Ecoskin Porvoo Oy, joka toimii edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä ympäristöystävällisten kauneudenhoitoalan palvelujen tarjoamisessa.
Ecoskin Porvoo on määrätietoisella työllään luonut kauneudenhoitoalan liiketoiminnastaan samanaikaisesti ympäristöä ja asiakkaan terveyttä kunnioittavan palvelukonseptin.

-Hoitotyö sekä ihon luonnonmukainen hoitaminen on meidän intohimomme! Räätälöimme aina hoidot asiakaskohtaisesti ja asiakasta kuunnellen ympäristön hyvinvointia kuitenkaan unohtamatta, kertoo Ecoskin Porvoon toimitusjohtaja Johanna Karvonen.

Ympäristön ja asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin panostetaan yritykseen ostettavien tuotteiden, materiaalien ja kalusteiden hankinnan yhteydessä. Ympäristöystävälliset toimintatavat läpileikkaavat siten niin kauneushoitolan kuin kivijalkamyymälän luonnonkosmetiikkavalikoiman, yrityksen toimitilojen ja tekstiilien puhtaanapidon kuin tekstiilien laadukkuuden.

-Tekstiilejä valitessa annamme paljon painoarvoa vastuullisuuden toteutumiselle niiden tuotannossa. Lisäksi esimerkiksi kaikki kauneushoitolan kalusteet ovat kierrätyskalusteita 1950-luvulta, toteaa Karvonen.
Toiminnallaan Ecoskin Porvoo haluaa myös näyttää esimerkkiä muille yrityksille ja korostaa ympäristöystävällisyyden huomioon ottamista yritysten liiketoiminnassa.

-Ympäristöystävällinen liiketoiminta on valinta, joka pitää olla liiketoiminnan ytimessä ja siihen pitää kiinnittää aktiivisesti huomiota, kannustaa Karvonen.

Ecoskin Porvoolle luovutettiin Tuen ilmastotekojen Porvoota -diplomi ympäristön ja ilmaston hyväksi tehdystä toiminnasta Clean World Porvoo -tapahtuman yhteydessä torstaina 14. syyskuuta. Diplomin lisäksi yritys saa käyttöönsä yhteistyössä kaupungin kanssa tuotetun markkinointivideon, johon voi tutustua myös kaupungin verkkosivuilla.


Ympäristön ja ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi vakuutti raadin

Tunnustuksen saajan valitsi raati, jonka jäseninä toimivat kehitysyhtiö Posintran kestävän liiketoiminnan johtaja Leena Alihakkola, Porvoon Yrittäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja Marina Nyberg, nuorisovaltuuston puheenjohtaja Mila Fagerlund, viime vuoden tunnustuksen saaneen Iotoi Oy:n toimitusjohtaja Johnny Holmström ja kaupungin kestävän kehityksen asiantuntija Sanna Päivärinta.

-Ympäristöstä huolta pitäminen on yksi Ecoskin Porvoon tärkeimmistä arvoista ja siihen panostetaan kautta koko yrityksen liiketoiminnan aina tuotteista materiaaleihin ja kalusteisiin asti. Samalla ympäristöystävälliset kauneudenhoitoalan palvelut ja luonnonkosmetiikka pitävät huolta asiakkaiden hyvinvoinnista ja mahdollistavat asiakkaille kestävän valinnan tekemisen, kertoo kaupungin kestävän kehityksen asiantuntija Sanna Päivärinta.