Siirry sisältöön

Kaupungin näyttelytiloja voi hakea elokuun ajan

Porvoon Taidehallin ja Galleria Vanhan Kappalaisentalon näyttelyaikoja vuodelle 2021 voivat hakea yksittäiset taiteilijat ja taiteilijaryhmät 1.–31. elokuuta 2020. Molemmat tilat sopivat erilaisen taiteen esittelyyn.

Porvoon Taidehallin ja Galleria Vanhan Kappalaisentalon näyttelyaikoja vuodelle 2021 voivat hakea yksittäiset taiteilijat ja taiteilijaryhmät 1.–31. elokuuta 2020. Molemmat tilat sopivat erilaisen taiteen esittelyyn.

Toiminnasta vastaa Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut.

Hakemukset tulee lähettää 31. elokuuta mennessä osoitteeseen: Porvoon Taidehalli, Porvoon kaupunki, PL 23, 06101 Porvoo tai sähköpostitse: taidehalli@porvoo.fi. Viimeisen palautuspäivän postileima hyväksytään.

Hakemus tehdään erillisellä lomakkeella.

Hakemukseen tulee liittää:

  • Näyttelysuunnitelma, josta käy ilmi tilan käyttö, mahdollinen näyttelyn teema ja esille tulevat teokset. Jos teokset eivät ole valmiina, työsuunnitelma riittää.
  • Taiteilijan tai taiteilijaryhmän ansioluettelot.
  • Portfolio tai kuvia / printtejä max 5 kpl, USB-tikku tai DVD vain jos kyseessä on mediataideteos.

Hakemusmateriaali palautetaan vain, jos mukaan on liitetty tarvittavilla postimerkeillä varustettu palautuskuori osoitetietoineen.

Valinnat tekee näyttelytoimikunta hakemusten perusteella. Toimikuntaan kuuluu kolme nykytaiteen ammattilaista sekä kulttuuripalveluiden edustajat. Valinnasta ei voi valittaa.

Vahvistetut näyttelyt 2021:

  • 5.2.– 28.2. Aalto-yliopisto – valokuva, Porvoon Taidehalli ja Galleria Vanha Kappalaisentalo.
  • 30.4.–23.5. Satu Rautiainen – maalausinstallaatio, Galleria Vanha Kappalaisentalo.
  • 28.5.– 29.8. Porvoon Triennaali, Porvoon Taidehalli ja Galleria Vanha Kappalaisentalo.
  • 1.10.– 24.10. Saara Piispa ja Lucie Kohler – piirros/maalaus/keramiikka, Galleria Vanha Kappalaisentalo.

Porvoon Taidehalli

Näyttelytila pinta-alaltaan 164 m2 sijaitsee Taidetehtaan toisessa kerroksessa. Tilassa toimii myös kauppa ja taidelainaamo Konsta, Yrjö A. Jäntin taidekokoelma ja mediataiteen näyttelytila Fikka. Näyttelyaika on kolme viikkoa, vuokra 500 euroa. Taidehalli ei peri myyntiprovisiota.

Galleria Vanha Kappalaisentalo

Kappalaisentalo sijaitsee keskeisellä paikalla Vanhassa Porvoossa Raatihuoneentorin laidalla. Gallerian pinta-ala on 100 m2 ja se jakautuu neljään valoisaan huoneeseen. Näyttelyaika on kolme viikkoa, vuokra 400 euroa. Galleria ei peri myyntiprovisiota.

Lisätietoa:

Henrik Lindqvist, näyttelykoordinaattori / Porvoon Taidehalli
puh. 040 489 1610
henrik.lindqvist@porvoo.fi

Sini Kallio, kulttuurikoordinaattori / Galleria Vanha Kappalaisentalo
puh. 040 676 3005
sini.kallio@porvoo.fi