Siirry sisältöön

Kvarnbackens skolassa on todettu koronavirustartunta

Kvarnbackens skolassa on todettu koronavirustartunta. Tartunnan saanut on kotihoidossa, ja hänet on määrätty eristykseen.

Kvarnbackens skolassa on todettu koronavirustartunta. Tartunnan saanut on kotihoidossa, ja hänet on määrätty eristykseen.

Kvarnbackens skolassa tartunnalle on altistunut 25 henkilöä ja heidät asetetaan karanteeniin.

Altistuneille tai altistuneiden huoltajille on tiedotettu asiasta rehtorin kautta. Jos yhteydenottoa ei ole tullut, kontaktia tartunnan saaneeseen ei ole ollut. Terveydenhuoltoviranomaiset ottavat yhteyttä henkilökohtaisesti viimeistään sunnuntaina 7. maaliskuuta.

Lisäksi vapaa-ajan harrastuksessa tartunnalle on altistunut kymmenen henkilöä, joille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Koulutoiminta jatkuu muilta osin lukujärjestyksen mukaisesti noudattaen aikaisemmin annettuja turva- ja hygieniaohjeita.

Altistuneiden henkilöiden perheenjäseniä ei määrätä karanteeniin, koska he eivät ole olleet tekemisissä tartunnan saaneen kanssa. Karanteeniin määrättyjen sisarukset voivat mennä kouluun ja päiväkotiin.

Koronatestiin pitää hakeutua lievissäkin oireissa

Koronatestiin pitää hakeutua lievissäkin oireissa. Koronatestiin voi varata ajan sähköisesti Koronabotista ympäri vuorokauden osoitteesta https://koronabotti.hus.fi/  tai puhelimitse numeroissa 040 547 7764 tai 040 481 0344. Numerot palvelevat ma–to klo 8–15.30, pe klo 8–14.30.