Siirry sisältöön

Pensselitehtaan bändikämppien haku käynnistyy

Haku Porvoon Nuorisopalveluiden bändikämppiin Pensselitehtaalle käynnistyy 3. huhtikuuta. Hakuaika päättyy 30.4. klo 15.00. Tilat ovat vielä rakennusvaiheessa, mutta valmistuvat toukokuussa.

Kuva kitarasta.

– Vihdoinkin saamme upeat tilat nuorten musiikinharrastajien omaehtoiseen musiikin harrastamiseen Porvooseen. Uusi konsepti luo uusia mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä musiikin ammattilaisten kanssa, nuorisopalveluiden päällikkö Nina Jorkama sanoo.

Hakulomake löytyy Nuorisopalveluiden nettisivuilta. Tiloja löytyy useita eri kokoja ja ne ovat ensisijaisesti tarkoitettu 13–25-vuotiaille musiikin harrastajille. Kysynnän mukaan iloja voivat vuokrata myös 26–29-vuotiaat.
Soittotiloja on kymmenen. Ne ovat kooltaan 6-34m2. Jokainen tila on kellutettu eli äänieristetty ja sisältää oman sisäänkäynnin sekä modernit sähköliitännät.
Pensselitehtaalla on yhteiset tauko- ja sosiaalitilat.
Tilojen neliöhinnat vaihtelevat ikäryhmien mukaan (alustavat vuokrat ovat 13–25-vuotiaat 6 €/m2, 26–29-vuotiaat 8 €/m2). Lautakunta vahvistaa vielä vuokrat.
Tilat soveltuvat perinteisten bändien lisäksi myös yksittäisille artisteille sekä nuorille tuottajille.

– Aivan huikea fiilis päästä näkemään tämän projektin konkretisoituminen. Tilat ovat modernit, ammattilaisten kanssa suunnitellut ja ne sijaitsevat kätevästi esiintymisalueen vierellä. Musiikkiharrastuksen tukeminen on meille erittäin tärkeää. Uskon, että näemme Pensselitehtaalla makeita, kovatasoisia paikallisia bändejä, artisteja sekä tuottajia, bändikämppien yhteyshenkilö, nuorisotyöntekijä Lasse Yrjölä iloitsee.

Kiinnostuneille järjestetään kevään aikana mahdollisuuksia tutustua tiloihin paikan päällä. Tilat ovat soittovalmiit toukokuun aikana.