Siirry sisältöön

Pop up -maskijakelu tällä viikolla Kevätkummussa ja Gammelbackassa

Porvoon kaupunki jakaa kankaisia kasvomaskeja Kevätkummussa 10. joulukuuta ja Gammelbackassa 11. joulukuuta kello 16–18.

Porvoon kaupunki jakaa kankaisia kasvomaskeja Kevätkummussa 10. joulukuuta ja Gammelbackassa 11. joulukuuta kello 16–18.

– Pop up -jakelun tarkoitus on tavoittaa heidät, jotka eivät pääse keskustaan noutamaan kasvomaskeja, jotka kaupunki tarjoaa vähävaraisille asukkaille, sosiaali- ja terveystoimen aikuisten palveluiden palvelujohtaja Annika Immonen kertoo.

Immonen lisää, että kaupunki haluaa myös saada yhteyden heihin, jotka eivät seuraa kaupungin tavanomaisia viestintäkanavia. Tempaukseen osallistuu hygieniahoitaja sekä työntekijöitä nuoriso- ja maahanmuuttajapalveluista.

– Kerromme tarvittaessa, miten kangasmaskia käytetään oikein ja mitä muuta asukas voi tehdä, jotta koronavirus ei leviä. Haluamme tavoittaa eri-ikäisiä ja erikielisiä porvoolaisia.

Maskeja jaetaan kaikille, jotka kokevat tarvitsevansa niitä.

– Emme kysy tai tarkista henkilötietoja tai rahatilannetta. Oma kokemuksesi vähävaraisuudesta ja maskin tarpeesta riittää.

Maskeja jaetaan niin kauan kuin varastoa riittää. Pop up -jakelussa pidetään huolta turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Älä tule paikalle, jos sinulla on edes lieviä flunssaoireita.

Pop up -maskijakelu klo 16–18

  • to 10.12. Kevätkummun Kantele-talo
  • pe 11.12. Gammelbackan ostoskeskus