Siirry sisältöön

Porvoon kulttuuriohjelman verkkotyöpajoissa kehitetään yhdessä kulttuurin tulevaisuutta – tule mukaan ja vaikuta

Porvoossa on parhaillaan käynnissä kulttuuriohjelman laadinta. Ohjelmassa määritellään kaupungin kulttuuritoiminnan tavoitteet, päämäärät ja visio vuoteen 2030 asti.

Porvoossa on parhaillaan käynnissä kulttuuriohjelman laadinta. Ohjelmassa määritellään kaupungin kulttuuritoiminnan tavoitteet, päämäärät ja visio vuoteen 2030 asti.

Päivitetty 17.9.2020:

Ilmoittaumisaikaa kulttuuriohjelman verkkotyöpajoihin on pidennetty. Voit vielä ilmoittautua mukaan jompaankumpaan verkkotyöpajaan sunnuntaihin 20.9. mennessä.

— 

Ohjelmatyö on hyvässä vauhdissa, ja se on käynnistynyt kaupungin kulttuurin nykytilakartoituksella ja haastatteluilla. Voit myös kertoa ajatuksesi Porvoon kulttuurielämästä vastaamalla kaikille avoimeen kyselyyn 9.9. asti osoitteessa: https://bit.ly/31gjiYG

Ohjelman laadinta jatkuu kaikille porvoolaisille avoimilla työpajoilla. Koronasta johtuen työpajat toteutetaan verkossa online-tilaisuuksina. Työpajoihin kutsutaan kehittämisestä kiinnostuneita asukkaita, taiteen ja kulttuurin ammattilaisia, muita luovien alojen toimijoita, yrittäjiä, kaupungin henkilöstöä ja päättäjiä.

Tapahtuma koostuu mm. asiantuntijapuheenvuoroista, paneelikeskustelusta, osallistavasta työpajaosuudesta sekä taiteellisista sisällöistä. Tule rohkeasti mukaan, työpaja on erinomainen mahdollisuus osallistua ohjelman kehittämiseen ja vaikuttaa uuden kulttuuriohjelman painopisteisiin!

Ilmoittaudu työpajoihin 20.9. mennessä

Työpajat järjestetään tiistaina 22.9. klo 18–20 ja keskiviikkona 23.9. klo 10–12. Ilmoita halukkuudestasi osallistua toiseen valittavina olevista työpajapäivämääristä. Ilmoittaudu sunnuntaihin 20.9. mennessä valitsemaasi työpajaan täällä: https://bit.ly/32ioef6

Työpajatyöskentely tapahtuu Zoom-ohjelmiston kautta. Työpajaan osallistumiseen tarvitaan tietokone ja nettiyhteys. Työpajaan liittyvää ohjelma ja ohjeistus lähetetään myöhemmin osallistujille sähköpostitse.

Työpajan ohjaa taiteilija-kehittäjä Krista Petäjäjärvi yhdessä aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:n kanssa. Työpaja on kaksikielinen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Lisätietoja

Merja Kukkonen, kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja
merja.kukkonen@porvoo.fi

Susann Hartman, kulttuuripalveluiden päällikkö
susann.hartman@porvoo.fi

Krista Petäjäjärvi, taiteilija-kehittäjä
krista.petajajarvi@gmail.com