Siirry sisältöön

Strömborgska skolanissa on todettu koronavirustartunta 11.4.2021

Strömborgska skolanissa on todettu koronavirustartunta. Tartunnan saanut on kotihoidossa, ja hänet on määrätty eristykseen.

Strömborgska skolanissa on todettu koronavirustartunta. Tartunnan saanut on kotihoidossa, ja hänet on määrätty eristykseen.

Tartunnalle on altistunut noin 30 henkilöä, ja heidät asetetaan karanteeniin.

Altistuneille tai altistuneiden huoltajille on tiedotettu asiasta koulun kautta Wilma-viestillä. Jos yhteydenottoa ei ole tullut, kontaktia tartunnan saaneeseen ei ole ollut. Terveydenhuoltoviranomaiset ottavat yhteyttä henkilökohtaisesti viimeistään maanantaina 12. huhtikuuta.

Koulutoiminta jatkuu muilta osin lukujärjestyksen mukaisesti noudattaen aikaisemmin annettuja turva- ja hygieniaohjeita.

Altistuneiden henkilöiden perheenjäseniä ei määrätä karanteeniin, koska he eivät ole olleet tekemisissä tartunnan saaneen kanssa. Karanteeniin määrättyjen sisarukset voivat mennä kouluun ja päiväkotiin.

Koronatestiin pitää hakeutua lievissäkin oireissa

Koronatestiin pitää hakeutua lievissäkin oireissa. Koronatestiin voi varata ajan sähköisesti Koronabotista ympäri vuorokauden osoitteesta https://koronabotti.hus.fi/ tai puhelimitse numeroissa 040 547 7764 tai 040 481 0344. Numerot palvelevat ma–to klo 8–15.30, pe klo 8–14.30.