Siirry sisältöön
korona -

Terveyskeskuksen palveluita supistetaan 7. tammikuuta asti vaikean koronatilanteen vuoksi

Terveyskeskuksen palveluita supistetaan 22.12.2021–7.1.2022 välisellä ajalla, sillä terveysaseman henkilökuntaa siirretään koronajäljitykseen liittyviin työtehtäviin. Porvoon koronatilanne on heikentynyt nopeasti, ja tartunnanjäljitys on tällä hetkellä erittäin kuormittunut.

Kiireettömiä ajanvarausaikoja joudutaan perumaan, mutta terveysaseman puhelinpalvelu, kiireellisen hoidon vastaanotto, hengitystieinfektiovastaanotto sekä omatiimi-palvelu toimivat edelleen normaalisti.

Terveyskeskus soittaa parhaillaan niille kiireettömän ajan varanneille, joiden aika joudutaan perumaan ja siirtämään eteenpäin. Asiakkaille tarjotaan soiton yhteydessä mahdollisuutta varata korvaava aika lääkärikeskus Fenixistä. Asiakkaat saavat ajanvarausohjeet terveyskeskuksen puhelinsoiton yhteydessä.

Rokotuspuhelin on edelleen erittäin ruuhkaantunut. Jonossa on tällä hetkellä noin 800 puhelua. Jono pyritään purkamaan pääsääntöisesti huomisen kuluessa. Puhelimessa on takaisinsoittopalvelu. Soita numeroon vain kerran ja odota takaisinsoittoa.