Siirry sisältöön

Vårberga skola toimii uudessa kiinteistössä, jossa on sekä perinteisiä että avoimia oppimisympäristöjä. Uudessa koulutalossa toimivat Vårberga skolan lisäksi Kevätkummun koulu, esikoulu, nuorisopalvelut, lähikirjasto sekä liikuntapalvelut.

Meillä on koko talossa hyvä henki, ja yhteistyö kaikkien muiden toimijoiden kanssa toimii hyvin. Yhteiset hankkeet ja me-henki luovat miellyttävän ja kannustavan työympäristön. Sekä lapset että nuoret osallistuvat hyvinvoivan yhteisön luomiseen – me kasvamme, opimme ja viihdymme – Yhdessä.

Yhteystiedot

Sähköposti: etunimi.sukunimi@porvoo.fi

Rehtori Jaana Viljakainen puh. 040 4891 957

Luokat 2 ja åk 3 puh. 040 4899 844

Luokat 4, 5 ja 6 puh. 040 5872 945

Vellamo, luokka 1, puh. 040 4845 412

Tavoitteemme

Pohdimme kollegiona toimintaamme omasta ja yhteisestä näkökulmasta. Pyrimme avoimeen koulutukselliseen vuoropuheluun, jossa voimme käsitellä kaikkia asioita. Ajatuksenamme on vastata haasteisiin tiiminä, ja siihen tarvitaan kaikkia.

Haluamme kehittää teknistä ja tietoteknistä osaamista. Olemme vahvasti mukana kansainvälisissä vierailuissa ja hankkeissa. Tarjoamme monipuolista taide- ja taitoaineiden opetusta, ja oppilastyössä tuemme kielen vahvistamista. Myös ekologiset kysymykset ovat meille läheisiä.