Siirry sisältöön

Albert Edelfeltin koulussa on todettu koronavirustartunta

Tekstiä muokattu 2.2.2021 klo 12.30: Altistumista ei ole tapahtunut Albert Edelfeltin koulun iltapäiväkerhossa. Tartunnalle on altistunut koulussa noin 35 henkilöä.


Albert Edelfeltin koulussa on todettu koronavirustartunta. Tartunnalle on altistunut koulussa ja iltapäiväkerhossa yhteensä noin 70 henkilöä.

Altistuneet tai heidän huoltajansa ovat saaneet koulun rehtorilta viestin altistumisesta. Jos yhteydenottoa ei ole tullut, ei kontaktia tartunnan saaneeseen ole ollut.

Koulun muut oppilaat jatkavat koulunkäyntiä lukujärjestyksen mukaisesti noudattaen aikaisemmin annettuja turva- ja hygieniaohjeita.

Terveydenhuoltoviranomaiset ottavat yhteyttä henkilökohtaisesti altistuneisiin viimeistään keskiviikkona 3. helmikuuta. Altistuneet määrätään kotikaranteeniin, ja he saavat karanteeniohjeet.

Altistuneiden henkilöiden perheenjäseniä ei määrätä karanteeniin, koska he eivät ole olleet tekemisissä tartunnan saaneen kanssa. Karanteeniin määrättyjen sisarukset voivat mennä kouluun ja päiväkotiin.

Altistuneiden oppilaiden opetus järjestetään perusopetuslain mukaisesti poikkeavin opetusjärjestelyin, kuten esimerkiksi etäopetuksena. Käytännön järjestelyistä ja mahdollisuudesta noutaa lounas tiedotetaan Wilman kautta.