Siirry sisältöön

AVI jatkoi tiloja koskevia rajoituksia

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) on päättänyt jatkaa kahdella viikolla tällä hetkellä voimassa olevia tilojen käytön rajoituksia.

Tiettyjen liikunta-, virkistys- ja vapaa-ajan käytön tilojen sulkupäätökset ja käyttörajoitukset jatkuvat 7. helmikuuta asti. Porvoon kaupungin tilojen osalta päätös koskee mm. uimahallin, sisäliikuntasalien ja kaupungin kokoustilojen sulkupäätöksiä ja käyttörajoituksia, jotka jatkuvat ennallaan siis. 7. helmikuuta asti.

Nuorisotilojen asiakasmäärää rajataan 24. tammikuuta alkaen

Porvoon kaupungin johtoryhmä linjasi kokouksessaan 21. tammikuuta, että Porvoon kaupungin nuorisotilojen asiakasmäärää rajataan 24. tammikuuta alkaen toistaiseksi vaikea koronatilanteen vuoksi.

Nuorisotilat ovat auki, mutta yhtä aikaa paikalla olevien asiakkaiden enimmäismäärää rajataan tilakohtaisesti. Keskustan Zentraan otetaan sisälle yhtä aikaa enintään 50 nuorta, Kevätkummun Nuokkaan enintään 30 nuorta ja Gammelbackan Kertsiin enintään 40 nuorta. Toimintaa ja joidenkin tilojen käyttöä voidaan rajoittaa, jos toimintaa ei voida muuten järjestää terveysturvallisesti. Nuorisotiloja ei vuokrata ulkopuolisille eikä yleisötilaisuuksia järjestetä AVIn päätösten mukaisesti.

– Toimintaa pyritään mahdollisuuksien mukaan järjestämään ulkona. Nuorisopalveluiden digitaaliset palvelut ja kanavat ovat käytössä normaalisti, ja jalkautuvaa työtä kouluissa pyritään myös jatkamaan normaalisti, sivistysjohtaja Sari Gustafsson kertoo.