Siirry sisältöön

Kokemuksia etäopetuksesta kartoitetaan kyselyllä

Kaupunki selvittää kyselyllä miten nyt viisi viikkoa kestänyt etäopetus koetaan kodeissa ja henkilökunnan keskuudessa.

Kaupunki selvittää kyselyllä miten nyt viisi viikkoa kestänyt etäopetus koetaan kodeissa ja henkilökunnan keskuudessa.

Kyselyssä halutaan kuulla, minkälaisena etäopetus koetaan, mikä toimii hyvin ja mikä vaatii vielä kehittämistä. Kyselyn avulla arvioidaan etäopetuksen onnistumista, hyviä käytänteitä sekä suunnitellaan kouluun paluun jälkeen tarvittavia tukitoimia. 

– Kyselyn avulla saamme laajan kuvan Porvoon etäopetuksesta. Siinä missä normaalioloissakin koulujen ja opettajien käyttämien opetusmenetelmien välillä on eroja, niin on niitä luonnollisesti nytkin, sivistystoimen kehittämispäällikkö Minna Öhman kertoo.

– Tärkeää on, että saamme tiedon siitä, olemmeko onnistuneet tavoittamaan jokaisen oppilaan, onko oppimista tapahtunut, onko tarvittava opetuksen tai oppilashuollon tuki saavuttanut kaikki tarvitsijat ja miten etäopetus kodeissa on koettu.

– Vastaukset kertovat varmasti myös millaisia tukitoimia meidän tulee suunnitella syksylle, ja mitä voimme oppia etäopetuksen haasteista ja onnistumisista, Öhman toteaa.

Vastauksia käsitellään koulutuspalveluissa yhdessä koulujen rehtoreiden ja henkilöstön kanssa sekä Porvoon vanhempainyhdistysten POFF:in edustajien kanssa.

Kyselylinkit on lähetetty Wilman kautta ja vastausaikaa on tiistaihin 5. toukokuuta klo 17.

Lisätietoja:
kehittämispäällikkö Minna Öhman
minna.ohman@porvoo.fi
puh. 040 481 4776

koulutusjohtaja Jari Kettunen
jari.kettunen@porvoo.fi
puh. 040 514 1133

koulutusjohtaja Rikard Lindström
rikard.lindstrom@porvoo.fi
puh. 040 833 3789