Siirry sisältöön

Koulut päättyvät – nyt on aika loman ja juhlan

Kouluvuosi on lopuillaan ja lauantaina lähdetään kesälaitumille. Peruskoulun päättävät saavat monissa porvoolaisissa kouluissa ruusut nuoremmilta oppilailta, ylioppilaat saavat lakkinsa ja ammattiin valmistuvat todistuksen osaamisestaan työelämään evääksi.

kukkiva omenapuu

– Kaikki ovat sankareita, niin henkilöstö kuin opiskelijat ja oppilaat! Meillä on takana jälleen vaiherikas lukuvuosi kouluissa ja koronaltakaan ei olla vältytty. Ilman ammattitaitoista henkilöstöä nämä viimeiset kaksi vuotta olisivat olleet mahdottomia, joten suuri kiitos kaikille koulutuspalveluissa työskenteleville, summaa sivistysjohtaja Sari Gustafsson.

Porvoossa peruskoulun päättötodistuksen saa tänä vuonna suomen- ja ruotsinkielisistä peruskouluista yhteensä 617 oppilasta. Lukioista ylioppilastodistuksen saa yhteensä 267 opiskelijaa.

– Paljon onnea kaikille opintyönsä päättäville – niin peruskouluissa, lukioissa kuin ammatillisissa oppilaitoksissa ja ammattikorkeissa. Nyt on ansaitun loman ja juhlan aika, päättää Sari Gustafsson.