Siirry sisältöön

Mielenterveys- ja päihdepalvelut avaavat keskustelulinjan koronasta huolestuneille

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut jatkaa toimintansa keskittämistä ja supistamista koronavirusepidemian hidastamiseksi.

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut jatkaa toimintansa keskittämistä ja supistamista koronavirusepidemian hidastamiseksi.

Äitiys- ja lastenneuvolatoiminta keskitetään Taidetehtaan Perhekeskukseen ja Gammelbackaan. Kevätkummun neuvolan vastaanotot siirretään Perhekeskukseen 30.3.–30.4. välillä. 

Suun terveydenhuollossa perutaan riskiryhmiin kuuluvien kiireettömät ajanvaraukset. Aiemmin on peruttu yli 70-vuotiaiden asiakkaiden kiireettömät ajanvaraukset. 

Vaativissa mielenterveys- ja päihdepalveluissa tapaamiset päihdeklinikalla keskitetään aamupäivälle klo 8–12. Jos asiakkaalla on aiemmin varattu vastaanottoaika, häneen pyritään olemaan yhteydessä puhelimitse. Iltapäivisin klinikkaan saa yhteyttä puhelimitse, puh. 019 520 4527. Jatkohoitokäyntejä ei tässä tilanteessa varata, vaan asiakas voi soittaa uudelleen.  

Mielenterveys- ja päihdepalveluihin avataan keskustelulinja 30.3. ​Mielenterveys- ja päihdepalveluiden henkilökunta, sairaanhoitajat, psykologi ja sosiaalityöntekijä tarjoavat keskusteluapua puhelimitse, mikäli koronaviruksen aiheuttama tilanne aiheuttaa huolta, ahdistusta tai pelkoa. Numerosta ei ole saatavilla terveysneuvontaa. ​Numero palvelee arkisin klo 8.30–15.30, puh. 019 520 4527.