Siirry sisältöön

Nuorisopalvelut tarjoaa tuttuun tapaan tekemistä joulun välipäivinä ja vuodenvaihteessa

Nuorten joululomalla on tarjolla mukavaa tekemistä lapsille, nuorille ja perheille. Retkien ja tapahtumien lisäksi nuorisotilat ovat avoinna sekä joulun välipäivinä että vuodenvaihteen jälkeen. Nuorisotyöntekijät päivystävät kaduilla uuden vuoden aattona.

nuoren kengät.

Retkiä ja tapahtumia on tarjolla seuraavasti:

Megazone-retki (2.1.2024):

Lähde mukaan Vantaan Megazoneen nuorisopalveluiden järjestämälle retkelle! Pelataan hauskaa, jännittävää ja futuristista lasertaistelupeliä. Osallistuminen avoinna 5. luokkalaisille ja sitä vanhemmille. Ilmoittaudu viimeistään ke 27.12.2023.

Kevätkummun ulkoilutapahtuma (3.1.2024):

Tule mukaan Kevätkummun kentälle! Tarjolla kahden tunnin ajan ulkoaktiviteetteja, pikkukisoja, kuumaa juomaa, musiikkia ja hyvää seuraa koko perheelle.

Kuplafutis (5.1.2024):

Kokeile kuplafutista Kanteletalon liikuntasalissa! Ikäryhmä on 5. luokkalaiset ja sitä vanhemmat. Ilmainen tapahtuma, jossa on paikalla ohjaaja opastamassa ja näyttämässä futiksen niksejä ja kikkoja.

Retki Duudsonit Activity parkiin (28.12.2023):

Osallistu retkelle Duudsonit Activity Parkiin! Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa paljon hauskaa puuhaa. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.12.2023.

Nuorisotilat avoinna:

Nuorisotila Kertsi on avoinna keskiviikkona 27.12. normaalisti. Pelitila Bunkkeri on avoinna ja lisäksi voit osallistua kiipeilyseinän alaosan koristemaalaukseen teemalla ‘Annetaan kaikkien kukkien kukkia’.

Tarjolla on myös yhdessä leivottuja sämpylöitä ja aikaa viettää kavereiden kanssa. 4.–5.1.2024 Kertsi tarjoaa hauskaa tekemistä kolmosluokkalaisista eteenpäin! Maalataan kangaskasseja ja T-paitoja, pelataan Mario Kart- ja HallGalli-turnauksia sekä nautitaan yhdessäolosta.

Kevätkummun nuorisotila on avoinna torstaina 28.12. sekä keskiviikkona 3.1. tarjoten ohjelmaa eri ikäryhmille. Ohjelmassa on muun muassa leipomista ja koristelua eri päivinä.

Nuorisotila Zentra on avoinna joulun välipäivinä 29. ja 30. joulukuuta. Perjantaina on tarjolla nuorten vetämä perjantaibingo, karaokea ja yhdessäoloa klo 14–20, ja lauantaina uudenvuoden etkot klo 17–22.

Normaalit aukiolot ja ikärajat pätevät. Lisäksi Zentra on avoinna 3.–6. tammikuuta, jolloin ohjelmassa on nuorten toivomia aktiviteetteja, kuten turnauksia ja leivontaa, normaalein aukioloin ja ikärajoin.

Nuorisotyöntekijät päivystävät uutena vuotena

Porvoon kaupungin ja seurakuntien nuorisotyöntekijät ovat liikkeellä ja päivystävät nuorten suosimissa paikoissa sunnuntaina 31.12.2023 klo 18–02 välillä. Työntekijät ovat nuorten tavoitettavissa ja auttamassa tarvittaessa. Jalkautuvan nuorisotyön tavoittaa illan aikana numerosta 040 192 8728.