Siirry sisältöön

Nuorisotilat Zentra, Nuokka ja Kertsi hakevat kerho-ohjaajia

Nuorisotilat hakevat jälleen kerho-ohjaajiksi kahdeksasluokkalaisia tai sitä vanhempia nuoria. Kerho-ohjaajat vetävät itse suunnittelemaansa kerhoa 3.–4.-luokkalaisille. Tunnin pituiset kerhot kokoontuvat neljä kertaa.

Kerho-ohjaajana pääset jakamaan omia taitojasi nuoremmille. Kerhon aiheena voi olla oma harrastuksesi, oli se sitten musiikkia, tanssia, kuvataidetta, askartelua, ruoanlaittoa tai muuta mukavaa.

– Aikaisemmin kerhojen vetäminen sekä niihin osallistuminen on ollut nuorille ja lapsille mielekästä. Katsotaan mitä kerhoja tulee ensi keväälle. Erityisesti ruotsinkielisiä sekä kaksikielisiä kerhoja on tällä kertaa toivottu. Mutta kokkailukerhot ovat aina myös suosittuja. Jokainen nuori saa työtodistuksen, 50 € palkkion ja arvokasta työkokemusta, kertoo nuorisotyöntekijä Johanna Sjöblom.

Suunnittele oma kerho ja hae ohjaajaksi! Haku ja haastattelu kerho-ohjaajaksi tapahtuvat samaan aikaan Zentralla, Nuokalla ja Kertsillä tiistaina 16.1 klo 15.30–17 osoitteissa Zentra, Mannerheiminkatu 20
Nuokka, Sammontie 3
Kertsi, Keskusaukio 1

Valittuihin kerho-ohjaajiin otetaan yhteyttä, ja heille järjestetään perehdytys tiistaina 23.1 kello 16.30–17:30 nuorisotila Zentrassa.