Hoppa till innehåll

Ungdomslokalerna Zentra, Nuokka och Kertsi söker klubbledare

Ungdomslokalerna i Borgå söker igen ungdomar från årskurs 8 eller äldre att fungera som klubbledare. Klubbledarna drar en klubb, som de planerat själva, för elever i årskurs 3 och 4. Klubbarna är en timme långa och ordnas fyra gånger.

Som klubbledare får du dela dina egna kunskaper till yngre elever. I klubben kan du ha ditt eget intresset som tema, till exempel musik, dans, bildkonst, pyssel, matlagning eller något annat roligt.

–Tidigare har både klubbdragandet och deltagandet varit mycket omtyckt. Vi får se vad vi får för klubbar till våren. Speciellt svenskspråkiga eller tvåspråkiga klubbar och pyssel har varit efterfrågat. Men kockklubbar är alltid populära. Alla ungdomar får arbetsintyg, 50 € och värdefull arbetserfarenhet, berättar ungdomsarbetaren Johanna Sjöblom.

Planera en egen klubb och sök till klubbledare! Ansökningstillfällen samt intervjuer för de som vill bli klubbledare ordnas samtidigt på ungdomslokalen Zentra, Nuokka och Kertsi tisdagen 16.1. kl. 15.30–17 vid adresserna:
Zentra, Mannerheimgatan 20
Nuokka, Sampovägen 3
Kertsi, Centrumplatsen 1

De som valts till klubbledare kontaktas och klubbledarutbildningen ordnas tisdagen 23.1 kl. 16.30–17:30 på ungdomslokalen Zentra.