Siirry sisältöön

Pop up -maskijakelu keskiviikkona 3. helmikuuta Gammelbackassa

Porvoon kaupunki jakaa kankaisia kasvomaskeja Gammelbackassa ostoskeskuksen ulkopuolella keskiviikkona 3.2.2021 kello 14–16. Maskit ovat ilmaisia.

Porvoon kaupunki jakaa kankaisia kasvomaskeja Gammelbackassa ostoskeskuksen ulkopuolella keskiviikkona 3.2.2021 kello 14–16. Maskit ovat ilmaisia.

Paikallisella jakelulla tavoitetaan asukkaita, jotka eivät pääse keskustaan noutamaan kaupungin vähävaraisille asukkaille tarkoitettuja ilmaisia kasvomaskeja.

Jakeluun osallistuu hygieniahoitaja sekä työntekijöitä nuoriso- ja maahanmuuttajapalveluista. Edellisistä pop up -jakeluista Gammelbackassa, Kevätkummussa ja keskustasta on hyviä kokemuksia.

 – Aiemmissa jakeluissa olemme tavanneet paljon eri-ikäisiä ja -kielisiä porvoolaisia, sosiaali- ja terveystoimen aikuisten palveluiden palvelujohtaja Annika Immonen kertoo. Kerromme, miten kangasmaskia käytetään ja mitä muuta sinä asukkaana voit tehdä estääksesi koronaviruksen leviämistä.

– Pop up -jakelun avulla tapaamme myös heitä, jotka eivät seuraa kaupungin tavanomaisia viestintäkanavia, Immonen jatkaa.

Kangasmaskit ovat ilmaisia ja niitä jaetaan niin kauan kuin varastoa riittää. Maskeja jaetaan kaikille, jotka kokevat tarvitsevan niitä. Työntekijät eivät tarkista henkilötietoja tai rahatilannetta.

On erittäin tärkeää, että pidämme tilaisuudessa huolta turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Älä tule paikalle, jos sinulla on edes lieviä flunssaoireita.

Lisätietoja:

Annika Immonen, aikuisten palveluiden palvelujohtaja, sosiaali- ja terveystoimi
puh. 0400 126 151
annika.immonen@porvoo.fi

Raisa Muikku, johtava sosiaalityöntekijä, maahanmuuttajapalvelut
puh. 040 5377 899
raisa.muikku@porvoo.fi