Siirry sisältöön

Sosiaali- ja terveystoimi jatkaa varautumista

Sosiaali- ja terveystoimessa toimenpiteet resurssien turvaamiseksi ja riskiryhmien suojaamiseksi koronatilanteessa jatkuvat.

Sosiaali- ja terveystoimessa toimenpiteet resurssien turvaamiseksi ja riskiryhmien suojaamiseksi koronatilanteessa jatkuvat.

Yli 70-vuotiaiden kiireettömät ajanvaraukset suun terveydenhuollossa perutaan 30.3. lähtien ja osittain jo tällä viikolla. Asiakkaisiin ollaan yhteydessä peruutuksista.    

Näsin kuntoutussairaalan Wilhelmina-yksikköä muutetaan parhaillaan alueelliseksi sairaalaosastoksi koronapotilaille. Yksikössä olevien intervalliasiakkaiden hoitojaksot järjestellään muulla tavoin ja osastoa varustellaan koronapotilaiden hoitoa varten​.  

Terveyskeskuksen Piispankadun toimipisteen Omatiimin asiakkaiden vastaanotot siirtyvät Näsiin tiistaista 24. maaliskuuta alkaen, hoitotarvikejakelu ja jalkahoitaja jäävät edelleen Piispankadulle.  

Lasten toimintaterapia on muuttanut Tele-talolle, osoitteeseen Raatihuoneenkatu 5 B. Toiminta siirrettiin pois Omenamäen palvelukeskuksesta, joka on suljettuna ikäihmisten suojaamiseksi koronatilanteessa. Lasten lääkinnällisen kuntoutuksen vastaanottoja; toimintaterapiaa, puheterapiaa ja psykologipalveluja järjestetään toistaiseksi. Vastaanotolle tultaessa ja vastaanotolla noudatetaan hyvää käsihygieniaa. Vastaanotolle ei pidä tulla sairaana tai lievissäkään flunssanoireissa.