Siirry sisältöön

Strömborgska skolanissa on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa 

Strömborgska skolanissa on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa.

Strömborgska skolanissa on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa.

Tartunnan saaneet ovat kotihoidossa, ja heidät on määrätty eristykseen. Tartunnoille on altistunut 48 henkilöä, ja heidät asetetaan karanteeniin.  

Altistuneille tai altistuneiden huoltajille on tiedotettu asiasta koulun kautta Wilma-viestillä. Jos yhteydenottoa ei ole tullut, kontaktia tartunnan saaneeseen ei ole ollut. Terveydenhuoltoviranomaiset ottavat yhteyttä henkilökohtaisesti viimeistään keskiviikkona 14. huhtikuuta. 

Koulutoiminta jatkuu muilta osin lukujärjestyksen mukaisesti noudattaen aikaisemmin annettuja turva- ja hygieniaohjeita.  

Altistuneiden henkilöiden perheenjäseniä ei määrätä karanteeniin, koska he eivät ole olleet tekemisissä tartunnan saaneen kanssa. Karanteeniin määrättyjen sisarukset voivat mennä kouluun ja päiväkotiin. 

Koronatestiin pitää hakeutua lievissäkin oireissa 

Koronatestiin pitää hakeutua lievissäkin oireissa. Koronatestiin voi varata ajan sähköisesti Koronabotista ympäri vuorokauden osoitteesta https://koronabotti.hus.fi/tai puhelimitse numeroissa 040 547 7764 tai 040 481 0344. Numerot palvelevat ma–to klo 8–15.30, pe klo 8–14.30.