Siirry sisältöön

Strömborgska skolan on yhtenäiskoulu, jossa on vuosiluokat 1—9 ja esikoulu. Koulussa on myös iltapäiväkerho 1. ja 2. luokan oppilaille. Lukuvuonna 2021—22 koulussamme on 475 oppilasta ja 37 esikoululaista. Koulussa työskentelee yhteensä noin 90 aikuista koulutuksen, oppilashuollon ja ruoka- ja kiinteistöpalvelujen parissa.

Tammikuussa 2020 muutimme vastarakennettuun taloon, joka on suunniteltu toimintaamme varten. Olemme pyrkineet luomaan ”pienen suuren koulun”. Eri luokka-asteilla on erilliset sisäänkäynnit ja oppimisympäristöt, kun taas taide- ja taitoaineiden luokat ja ruokasali ovat yhteisiä. Tilamme, joissa on hyvä akustiikka, hyvä valaistus ja nykyaikainen varustus mahdollistavat erilaisia pedagogisia ratkaisuja oppilaille, joilla on erilaisia tarpeita. Kaikenikäiset oppilaat hyödyntävät perinteisiä luokkahuoneita, joustavia tiloja ja pienryhmätiloja.

Työskentelemme turvallisen koulun hyväksi, jossa kunnioitus on toimintamme johtotähti. Kunnioitus toisia kohtaan ja kunnioitus ympäristöä kohtaan. Asetamme oppilaan keskiöön ja työskentelemme sen eteen, että jokaisesta oppilaasta kehittyisi vastuuntuntoinen aikuinen.

Strömborgska skolan osallistuu Prokoulu-projektiin.

Yhteystiedot

Carola Wiksten

Rehtori, Strömborgska skolan

Sebastian Lindqvist

Apulaisrehtori, Strömborgska skolan

Christel Tallberg

Koulusihteeri, Strömborgska skolan

Susanne Cederdahl

Oppilaanohjaus, Strömborgska skolan

Henkilöstöhuone:

Arki koulussamme