Nuoret

Koronaan liittyvät suositukset ja rajoitukset

Kaupungin koronaan liittyvät suositukset ja rajoitukset, kuten kasvomaskien käyttö, löydät täältä:
Suositukset ja rajoitukset


Asuuko meillä sateenkaari?

Porvoossa järjestetään vertaistapaaminen, joka tarjoaa kohtaamispaikan sateenkaareville nuorille ja heidän läheisille nuorisotila Zentrassa, lauantaina 28.11. klo 14-16. Lue lisää


Nuorisotilojen kävijämääriä rajoitetaan

Kävijämäärärajoitukset ovat voimassa toistaiseksi kaikilla kolmella nuorisotilalla keskustan, Gammelbackan ja Kevätkummun alueella. Kasvomaskeja käytetään nuorisopalvelujen toiminnassa, toimitiloissa, nuorisotiloilla ja Ohjaamossa. Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille yli 15-vuotiaille.

Nuorisotyön asiakkaille sekä vähävaraisille opiskelijoille jaetaan maksuttomia kangasmaskeja Ohjaamossa, WSOY- talon katutasossa, Mannerheiminkatu 20 E, Ohjaamon aukioloaikoina ma-ke klo 12.30-16 sekä to klo 12.30-18. 


Keskustelua kannabiksesta -vanhempainilta

Porvoon kaupungin nuorisopalvelut ja Ehyt ry järjestivät Keskustelua kannabiksesta- vanhempainillan porvoolaisille huoltajille. Tilaisuudessa luennoi Ehyt ry:n Kim Kannussaari, joka toimii ”Kannabisinterventio nuorille kannabiksen käyttäjille” -hankeen projektipäällikkönä. Tallenne on katsottavissa  Porvoon Nuorisopalvelujen YouTube- kanavalla.


Koko lukuvuoden kestävät maksuttomat kerhot

Keskustan nuorisotila Zentran bändikerho 11-14 vuotiaille ja Kevätkummun Nuokan savityökerho 6. luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille alkavat viikolla 37. Mukaan  pääsee maksutta. Lisätietoja nuorisopalveluiden toimistosta, puh. 040 4891 622.

Ilmoittaudu mukaan 

Bändikerhoon


Nuorisotilat

Nuorisotilat ovat avoinna iltapäivisin ja iltaisin keskustan, Kevätkummun ja Gammelbackan alueella. 

Nuorisotilojen aukioloajat ja yhteystiedot

Nuorisopalveluiden yhteystiedot ja somekanavat


Nuorisopalveluiden pelitoiminta SideQuest

Nuorisopalveluiden pelitila löytyy nuorisotila Zentran Montusta, Mannerheiminkatu 20. Nuorisopalveluiden pelitoiminta on suunnattu kaikille, sukupuoleen tai pelitaitoihin katsomatta. Tavoitteenamme on tukea ja kasvattaa lapsia ja nuoria ”fiksuun” pelaamiseen. Käymme aktiivisesti keskustelua nuorten kanssa pelaamisesta, osana tasapainoista arkea.

Pelitoiminnan periaatteet nuorisopalveluissa

Ajankohtaisimmat tiedotteet ja kuulumiset löytyvät pelitoiminnan Instagramista

SideQuest 


Etsivä ja kohdennettu nuorisotyö 

Etsivä nuorisotyö ja kohdennettu nuorisotyö ovat tavoitettavissa, jos oma elämäntilanteesi pohdituttaa tai olet huolissasi läheisestäsi. Etsivä nuorisotyö palvelee 16-29-vuotiaita nuoria ja kohdennettu nuorisotyö yläkouluikäisiä nuoria.


Ohjaamosta neuvoja

Ohjaamo on avoinna ma-ke klo 12.30-16 ja to klo 12.30-18. 
Koppari-chatistatavoitat Ohjaamon työntekijän maanantaista torstaihin klo 12.30-16.

Ajankohtaisen tiedotuksen löydät helposti Ohjaamon
Instagramista
Facebookista


Hyvinvointia nuorille podcastin välityksellä

Nuo­ri­so­työn­te­ki­jät päät­tivät aloit­taa UngS­nack-pod­cas­tin nuo­ril­le, kos­ka pan­de­mi­an ai­kaan he ei­vät pää­sseet en­ti­seen ta­paan jut­te­le­maan nuor­ten kans­sa. Pod­cas­tis­sa kä­si­tel­lään monipuolisesti eri aiheita, sekä ke­vyi­tä et­tä ras­kaam­pi­a­kin. Tavoitteena antaa vinkkejä nuorten hyvinvointiin. 

Pod­cast on ruot­sik­si ja sitä il­mes­tyy suo­ra­tois­to­pal­ve­lu Soundc­lou­diin ai­na yk­si jak­so vii­kos­sa. Podcast on heinäkuussa kesätauolla, uusia jaksoja elokuussa. 

Kuuntele UngS­nack-pod­cas­tiä täältä


Nuorisotyöntekijät somessa

Instagramista ja muista nuorisopalveluiden somekanavista löydät ajankohtaisen tiedotuksen.
Kaikki nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa joko puhelimitse, WhatsAppilla, sähköpostilla ja nuorisopalvelujen Instagram-tilin kautta.