Siirry sisältöön

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu on tarkoitettu yli 300 päivää työmarkkinatukea saaneille työnhakijoille – siis sinulle, jonka työttömyys on pitkittynyt tai uhkaa pitkittyä. Monialaisen palvelun tarkoitus on edistää työllistymistäsi eri alojen asiantuntijoiden avulla.

Itä-Uudenmaan työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) tarjoaa sinulle yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa työllistymisesi tueksi. Palvelut perustuvat tilanteeseesi, tavoitteisiisi sekä toiveisiisi.

Monialaisessa TYP-työssä suunnittelet yhdessä kunnan, TE-toimiston sekä Kelan kanssa sinulle sopivan palvelukokonaisuuden. Palvelukokonaisuus voi kattaa terveydentilan selvittämistä, työkyvyn arviointia sekä elämänhallinnan vahvistamista tai kuntoutumiseen liittyviä asioita.

Itä-Uudenmaan TYP toimii Porvoossa, Askolassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Myrskylässä, Pukkilassa ja Sipoossa. TYP-palvelu perustuu erityisesti lakiin työllistymistä edistävästä monialaisesta yhteispalvelusta.

Porvoon TYP on mukana työllisyyden kuntakokeilussa. Jos olet työllisyyden kuntakokeilun asiakas, saat myös TYP-palvelut omavalmentajaltasi.

Aukioloajat

Toimistomme on WSOY-talossa, Linnankoskenkatu 32, avoinna ke klo 9–12 ilman ajanvarausta. Muutoin ajanvarauksella.

Henkilöstö

Päivi Mäkelä

Sosiaaliohjaaja

Anu Korhonen

Sosiaalityöntekijä

Kirsi Lindqvist

Sosiaaliohjaaja

Raisa Muikku

Johtava sosiaalityöntekijä

Koko Itä-Uudenmaan TYP:in johtaja on Lassi Puonti, lassi.puonti@sipoo.fi