Siirry sisältöön

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP)

Monialaisen yhteispalvelun tavoitteena on työttömien asiakkaiden työllistymisen tukeminen tarjoamalla heille heidän palvelutarpeensa mukaisia kuntien sosiaali- ja terveyspalveluita, julkisia työvoima- ja yrityspalveluja ja Kelan kuntoutuspalveluja. TYP on avoinna ainoastaan ajanvarauksella.

Itä-Uudenmaan työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) tarjoaa yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa työllistymisen. Palvelut perustuvat tilanteeseesi, tavoitteisiisi sekä toiveisiisi.

Monialaisessa TYP-työssä suunnittelet yhdessä kunnan, työvoimaviranomaisen sekä Kelan kanssa sinulle sopivan palvelukokonaisuuden. Palvelukokonaisuus voi kattaa terveydentilan selvittämistä, työkyvyn arviointia sekä elämänhallinnan vahvistamista tai kuntoutumiseen liittyviä asioita.

Itä-Uudenmaan TYP toimii Porvoossa, Askolassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Myrskylässä, Pukkilassa ja Sipoossa. TYP-palvelu perustuu erityisesti lakiin työllistymistä edistävästä monialaisesta yhteispalvelusta.

Porvoon TYP on mukana työllisyyden kuntakokeilussa. Jos olet työllisyyden kuntakokeilun asiakas, voit keskustella omavalmentajasi kanssa, olisiko TYP sinulle sopiva palvelu.

TYP on avoinna ainoastaan ajanvarauksella.

TYP omavalmentajien yhteystiedot

Ollikainen, Juha – Omavalmentaja

Vilkko, Matias – Omavalmentaja

Hyvinvointialueen TYP -henkilöstön yhteystiedot