Siirry sisältöön

Kesällä kirppistellään torilla ja jokirannassa

Porvoon kauppatorilla ja jokirannassa pääsee kesän aikana edullisesti pitämään kirpputoripistettä.

kirpputori

Keskustan Kauppatorilla kirppistellään sunnuntaisin klo 7-16 elokuun loppuun saakka. Paikan päivähinta on 10€. Jokirannassa Siltatorin eteläpuolella (siirretty Raatihuoneentorin myynti) kirpputoria voi pitää viikoilla 19–39 ja myöhemmin joulukuussa 1.-22.12. joka päivä klo 7-21. Maksu toteutuu Raatihuoneen toripaikkavuokrahinnan mukaisesti 24 €/päivä tai 130 €/viikko. Katso hinnasto: Kuntatekniikan hinnasto – Porvoo

Paikkamaksu suoritetaan käteisellä tai pankkikortilla. Maksun voi käydä hoitamassa etukäteen Palvelupiste Kompassiin tai torimiehet voivat sen kerätä paikan päällä Kauppatorin aukioloaikojen mukaan.  

Kirpputoritavaran myyminen suoraan autosta on kiellettyä ja toiminnassa tulee noudattaa kirpputorisääntöjä sekä Porvoon kaupungin torisääntöjä. Lue lisää: Torisäännöt 2018 (porvoo.fi)

Länsirannan tori on otettu pois kirpputorikäytöstä toistaiseksi. Muilla yleisillä alueilla (esim. viheralueet) voidaan järjestää kirpputoritapahtumia sopimalla asiasta kuntatekniikan kanssa (www.lupapiste.fi).