Siirry sisältöön

Kesämusiikkia Porvoossa – nuori muusikko, hae mukaan!

Porvoon kaupunki hakee nuoria muusikoita kesäkulttuuriprojektiin.

Porvoon kaupunki hakee nuoria muusikoita kesäkulttuuriprojektiin.

Täytetään Porvoon äänimaailma ja katukuva elävällä musiikilla! Samalla tuetaan nuoria soittajia.

Kesämusiikin lähettiläät liikkuvat kaupungin keskustassa heinäkuun aikana 5.7.–30.7. Paikkoina ovat puistojen ja torien ohella muun muassa vierassatama, Taidetehtaan aukio ja Maarin alue. Esiintymisille ei ole määritelty tiettyä kellonaikaa ja paikkaa, vaan muusikot kiertävät vapaasti alueilla arkipäivinä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 12–16.

Projektiin haetaan innokkaita 16–23-vuotiaita porvoolaisia musiikin esittäjiä. Mukaan voi hakea joko soolo- tai duokokoonpanoilla.

– Tyyli on vapaa ja toivomme, että saamme mukaan kirjavan joukon nuoria muusikoita. Yksi kriteeri kuitenkin on, että soittimen ja esiintymisen täytyy olla sen verran mobiili, että pystyy liikkumaan ja vaihtamaan esiintymispaikkaa, kertoo kulttuurituottaja Thomas Weissman.

Lue lisää osoitteesta: www.porvoo.fi/kesamusiikki

Kesämusiikkia Porvoossa järjestävät Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut ja Porvoonseudun musiikkiopisto yhteistyössä Taidetehtaan säätiön kanssa.

Projekti on osa Porvoon 675 juhlavuoden ohjelmaa.

Näin haet mukaan

Voit hakea mukaan, jos olet 16–23-vuotias porvoolainen musiikinesittäjä joko soolo- tai duokokoonpanona. Kerro meille, miksi päädyit hakemaan mukaan kesämusiikkiprojektiin. Lisää hakemukseen lyhyt kuvaus kokoonpanosta ja materiaalia musiikista (videolinkki tai äänitiedosto.)

Hakijoista valitaan mukaan kolme kokoonpanoa.

Esiintymispäiviä on yhteensä 12 kappaletta ja ajankohta on 5.7.–30.7.2021 (ma, ke, pe klo 12–16). Esiintyjille maksetaan palkkiota 600 €/hlö.

Lähetä vapaa muotoinen hakemus 6.5.2021 klo 15 mennessä osoitteeseen musiikkiopisto@porvoo.fi. Lisää sähköpostin aihekenttään Kesämusiikkia Porvoossa.

Lisätiedot:

Thomas Weissman, tuottaja, Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut
Puh. 040 489 9920
thomas.weissman@porvoo.fi

Marika Kettunen, tuottaja, Porvoonseudun musiikkiopisto
Puh. 040 489 9576
marika.kettunen@porvoo.fi