Siirry sisältöön

Nuorisopalveluiden pienryhmätapaamiset jatkuvat

Kaupungin johtoryhmä kokoontui tiistaina 2. maaliskuuta keskustelemaan koronatilanteesta ja linjasi nuorisopalveluiden pienryhmätoiminnan jatkumisesta, palvelutalojen vierailijoiden määrästä sekä tarkensi harrastustoiminnassa alle 12-vuotiaiksi laskettavien syntymävuoden vastaamaan AVI:n päätöstä.

Nuorisopalveluiden ryhmätoiminta

Erityisen tuen tarpeessa olevien nuorten säännölliset pienryhmä- ja yksilötapaamiset jatkuvat. Ryhmän kokoonpano ei vaihdu ja kokoontumiset järjestetään terveysturvallisesti nuorisotiloilla, kouluilla ja ulkona.

Myös talvilomaviikolla alkaneet nuorisotilojen toimintaryhmät jatkuvat, mutta ryhmäkoko pienennetään kuuteen, mukaan lukien ohjaajat.

Muilta osin nuorisopalveluiden toiminnan rajoituksia jatkettiin 28. maaliskuuta asti.

Palvelutalojen asukkaille saa tulla kaksi vierasta kerrallaan

Palvelutalojen asukkaille voi jatkossa tulla yhden vierailijan sijaan kaksi vierasta kerrallaan. Kaikista vierailuista sovitaan edelleen ennakkoon henkilökunnan kanssa.

– Vaikka palvelutalojen asukkaat ja henkilökunta ovat saaneet koronarokotteet, niissä noudatetaan edelleen huolellisia hygieniakäytäntöjä. Vieraat ovat noudattaneet kasvomaski- ja muita vierailijoiden ohjeita huolellisesti, joten katsomme, että vierailijamäärä voidaan nostaa kahteen, sosiaali- ja terveysjohtaja Ann-Sofie Silvennoinen kertoo.

Lasten harrastustoimintaan saa osallistua vuonna 2008 ja myöhemmin syntyneet

Johtoryhmä linjasi 4. helmikuuta, että alle 12-vuotiaiden harrastukset avattiin vuonna 2009 ja myöhemmin syntyneille. Etelä-Suomen aluehallintovirasto linjasi 1. maaliskuuta, että lasten harrastuksiin voi osallistua vuonna 2008 ja myöhemmin syntyneet. Myös Porvoossa vuonna 2008 voivat jatkossa osallistua lasten harrastustoimintaan.