Siirry sisältöön

Porvoon musiikkiluokkien musikaali saa ensi-iltansa maanantaina

Porvoon kaupungin suomenkielisten koulutuspalveluiden musiikkiluokat 3–6 järjestävät Lucy ja seikkailu ihmemaassa -musikaalin.

Musikaali saa ensi-iltansa maanantaina 2. toukokuuta 2022 klo 18 Grandissa. Musikaalia esitetään yhteensä kahdeksan kertaa. Yleisön on mahdollista ostaa lippuja kolmeen esitykseen, jotka ovat maanantaina 2.5., tiistaina 3.5. ja keskiviikkona 4.5. klo 18. Lisäksi järjestetään lukuisia koululaisnäytöksiä päiväsaikaan.
– On hienoa, että saamme jälleen kokoontua yhteisen musikaalin parissa. Musikaali on mahdollistanut tekemistä yhdessä yli luokkarajojen. Oppilailla on säilynyt koko ajan usko siihen, että musikaali tulee toteutumaan huolimatta siitä, että sitä on jouduttu siirtämään koronan takia useita kertoja. Suuri odotus palkitaan, kertoo luokanopettaja Marika Puukko. Musikaali toteutetaan yhdessä Porvoon musiikkiluokkien kanssa. Musikaalin on ohjannut Sanna Tiivola.
– Monet oppilaat esiintyvät ensimmäistä kertaa isolla näyttämöllä ja toiset pitkän tauon jälkeen. Musikaalin kaikki musiikit on sävelletty ja sanoitettu vain tätä esitystä varten ja tanssien koreografiat tehty ammattilaisten ohjauksessa, taustoittaa Sanna Tiivola.
Käsikirjoituksesta ovat vastanneet Keskuskoulun musiikkiluokkien oppilaat ja Sanna Tiivola. Musiikista vastaa Liisa Kuparinen ja koreografiasta Hanne Kauppinen & Akan tanssilinja. Musikaalia ovat mahdollistamassa myös lukuisat vanhemmat sekä Porvoon koulumusiikin tuki.
Musikaaliin on mahdollista ostaa lippuja Grandista tuntia ennen. Lipun hinta on 15 euroa.
Musikaalin kesto on noin tunnin. Tilaisuudessa ei ole väliaikaa. Esityksiä edeltävät luokkien järjestämät buffetit.