Siirry sisältöön

Walk in -koronarokotukset jatkuvat marraskuussa – kolmas rokoteannos ajanvarauksella

Porvoon kaupunki järjestää koronarokotuksia ilman ajanvarausta myös marraskuussa. Walk in-tilaisuudet on tarkoitettu ensimmäisen tai toisen rokoteannoksen ottajille.

Porvoon kaupunki järjestää koronarokotuksia ilman ajanvarausta myös marraskuussa. Walk in-tilaisuudet on tarkoitettu ensimmäisen tai toisen rokoteannoksen ottajille.

Porvoon kaupunki järjestää walk in -koronarokotustilaisuuksia tällä viikolla:

  • tänään 27.10. klo 16–19.30 (n. 130 asiakasta)
  • lauantaina 30.10. klo 9–15 (n. 80 asiakasta).

Marraskuussa walk in-tilaisuuksia on luvassa 3.11., 6.11, 24.11. ja 27.11. Kaikki rokotukset järjestetään Näsin terveyskeskuksessa osoitteessa Askolinintie 1.

Walk in -tilaisuudet on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset ensimmäisen tai toisen rokoteannoksen. Walk in -tilaisuuksissa kannattaa varautua jonotukseen. Jos haluat välttää jonot, voit varata ajan rokotukseen osoitteessa koronarokotusaika.fi. Loka-marraskuussa on tarjolla runsaasti vapaita rokotusaikoja.

Varaa aika kolmanteen rokoteannokseen puhelimitse

Olemme aloittaneet kolmannen rokoteannoksen jakaminen yli 60-vuotiaille sekä 12–59-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville, joiden toisesta rokoteannoksesta on kulunut puoli vuotta. Vaikeasti immuunipuutteisille kolmas annos annetaan jo kaksi kuukautta toisen annoksen jälkeen.

Kolmatta annosta ei anneta walk in-tilaisuuksissa, vaan sinun tulee varata aika. Varmistamme ajanvarauksen yhteydessä, että kuulut rokotettavaan ryhmään.

Tällä hetkellä kolmanteen rokotukseen voi varata ajan vain puhelimitse numerossa 040 145 5000.

Influenssa- ja koronarokotukset ensi sijassa erikseen

Porvoossa on myös alkamassa kausi-influenssarokotukset. Ensisijaisesti korona- ja kausi-influenssarokotukset annetaan erillisissä tilaisuuksissa. Näin voimme paremmin varmistaa, että rokoteannoksia on tarjolla sopiva määrä. Kolmannen koronarokoteannoksen voi kuitenkin tarvittaessa saada myös influenssarokotuksen yhteydessä.

Myös Porvoon kotihoidon asiakkaille annetaan tästä viikosta lähtien sekä influenssarokotuksia että kolmansia koronarokoteannoksia.