Omakotitontit

Haaveiletko omasta talosta uudella asuinalueella tai vanhan omakotialueen keskellä? 

Jatkuvassa haussa olevat omakotitontit

Porvoon kaupungin vapaana olevat kiinteähintaiset omakotitontit ovat jatkuvassa haussa. Tontit luovutetaan hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Joskus joku tontinvaraaja peruu tonttivarauksen. Vapautuneet kiinteähintaiset tontit tulevat hakuun maanantaisin. Julkaisemme haettavaksi tulevien tonttien osoitteet edellisellä viikolla. 

Tulossa hakuun maanantaina 24.1.2022:

Åkeröntie 11, Omenatarha. 
Tontti sijaitsee savialueella. Tutustu perustamistapalausuntoon ja alueelliseen rakennettavuusselvitykseen ennen tontin hakemista. Ne löytyvät Omenatarhan sivulta.

Vapaat tontit

Uudet tontit 2022

Uusia tontteja tulee seuraavan kerran haettavaksi syksyllä 2022. Silloin tulee hakuun 42 omakotitonttia asemakaavan Haikkoonranta II alueelta.

Ennen tonttihakemuksen jättämistä

Perehdythän huolellisesti tonttien tietoihin ennen kuin täytät tonttihakemuksen. Kiinnitä erityistä huomiota kaavamääräyksiin ja rakennustapaohjeisiin, jotka ovat tonttialueiden esittelyjen yhteydessä.

Tontin valinta vaikuttaa olennaisesti siihen, millaisen talon voit rakentaa. Siksi on hyvin tärkeää, että tutustut eri tonttien erilaisiin rakentamisvelvoitteisiin. Haethan vain sellaisia tontteja, joihin olet valmis rakentamaan rakennustapaohjeiden mukaisen ja rakentamisvelvoitteen täyttävän talon.

Tuleviin tontteihin ja tonttien hakemiseen liittyvät kysymykset:

Mervi Fors
Karin Kolis

Jos sinulla on kysyttävää kaavamääräyksistä tai rakennustapaohjeista, ota yhteys ennen tontin hakemista rakennustarkastajaan.