Omakotitontit

Porvoon kaupungin omakotitontteja voi hakea ajalla 22.10.–9.11.2018

Uusia tontteja on Länsi-Haikkoossa, Kevätlaaksossa, Kerkkoossa, Suomenkylässä ja Tulliportinkadulla. Hakuaika päättyy perjantaina 9. marraskuuta klo 15.

Tontti-info 23.10.

Tule tutustumaan tontteihin tiistaina 23. lokakuuta klo 15 - 19 Kunnantalolle kokoushuone Visioon, osoitteeseen Rihkamakatu 7, B-rappu, 3. kerros, 06100 Porvoo. Iltapäivän aikana tontinhakijoilla on mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa ja saada opastusta tontin hakuun ja rakentamiseen. Tontit ovat esillä myös omakotimessuilla Myyrmäessä 26. - 28.10.

Omakotimessut Myyrmäki-hallissa, Vantaalla

Omakotitontit on tarkoitettu yksityishenkilöille omiin asumistarpeisiin rakennettavaa omakotitaloa varten. Kaupunki voi luovuttaa osan omakotitonteista myös ammattirakentajille.  

Ennen tonttihakemuksen jättämistä

Perehdythän huolellisesti tonttien tietoihin ennen kuin täytät tonttihakemuksen. Kiinnitä erityistä huomiota kaavamääräyksiin ja rakennustapaohjeisiin, jotka ovat tonttialueiden esittelyjen yhteydessä.

Tontin valinta vaikuttaa olennaisesti siihen, millaisen talon voit rakentaa. Siksi on hyvin tärkeää, että tutustut eri tonttien erilaisiin rakentamisvelvoitteisiin. Haethan vain sellaisia tontteja, joihin olet valmis rakentamaan rakennustapaohjeiden mukaisen ja rakentamisvelvoitteen täyttävän talon.

Rakenna laadukkaasti