Omakotitontit

Porvoon kaupungin vapaana olevat kiinteähintaiset omakotitontit on jatkuvassa haussa. Tontit luovutetaan hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Jos kesän aikana vapautuu tontteja, julkaistaan ne 16.8. Niitä voi hakea silloin. 

Vapaat omakotitontit

Uusia omakotitontteja haettavana tarjousten perusteella 25.10. – 15.11.2021

Uusia tontteja tulee syksyllä tarjouskilpailuun ainakin Haikkoosta 15 kpl ja Kevätlaaksosta 1 kpl. Haikkoosta hakuun tulevat tontit ovat Haikkoonlammen asemakaava-alueella. Kevätlaakson tontti on osoitteessa Matsäkauriintie 3.

Tiedot hakuun tulevista tonteista pyritään julkaisemaan syyskuun loppuun mennessä. Jo nyt voit tutustua alueiden asemakaavaan ja rakennustapaohjeeseen:

Haikkoonlampi
Metsäkauriintie 3

Ennen tonttihakemuksen jättämistä

Perehdythän huolellisesti tonttien tietoihin ennen kuin täytät tonttihakemuksen. Kiinnitä erityistä huomiota kaavamääräyksiin ja rakennustapaohjeisiin, jotka ovat tonttialueiden esittelyjen yhteydessä.

Tontin valinta vaikuttaa olennaisesti siihen, millaisen talon voit rakentaa. Siksi on hyvin tärkeää, että tutustut eri tonttien erilaisiin rakentamisvelvoitteisiin. Haethan vain sellaisia tontteja, joihin olet valmis rakentamaan rakennustapaohjeiden mukaisen ja rakentamisvelvoitteen täyttävän talon.

Tuleviin tontteihin ja tonttien hakemiseen liittyvät kysymykset:

Mervi Fors
Karin Kolis

Jos sinulla on kysyttävää kaavamääräyksistä tai rakennustapaohjeista, ota yhteys ennen tontin hakemista rakennustarkastajaan.