Omakotitontit

Porvoon kaupungin vapaana olevat kiinteähintaiset omakotitontit on jatkuvassa haussa. Tontit luovutetaan hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Uusien omakotitonttien hakuaika on 4. – 22.11.2019. Uusia tontteja tulee Länsi-Haikkoosta ja Kevätlaaksosta ja ne ovat tuolloin haettavana tarjousten perusteella.

Tontti-info 4.11.

Tule tutustumaan tontteihin maanantaina 4. marraskuuta klo 15 - 18 Kunnantalolle kokoushuone Visioon, osoitteeseen Rihkamakatu 7, B-rappu, 3. kerros, 06100 Porvoo. Iltapäivän aikana tontinhakijoilla on mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa ja saada opastusta tontin hakuun ja rakentamiseen. Tontit ovat esillä myös omakotimessuilla Myyrmäessä 25. - 27.10.

Omakotimessut Myyrmäki-hallissa, Vantaalla

Kaupunki luovuttaa omakotitontteja sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Ennen tonttihakemuksen jättämistä

Perehdythän huolellisesti tonttien tietoihin ennen kuin täytät tonttihakemuksen. Kiinnitä erityistä huomiota kaavamääräyksiin ja rakennustapaohjeisiin, jotka ovat tonttialueiden esittelyjen yhteydessä.

Tontin valinta vaikuttaa olennaisesti siihen, millaisen talon voit rakentaa. Siksi on hyvin tärkeää, että tutustut eri tonttien erilaisiin rakentamisvelvoitteisiin. Haethan vain sellaisia tontteja, joihin olet valmis rakentamaan rakennustapaohjeiden mukaisen ja rakentamisvelvoitteen täyttävän talon.