Siirry sisältöön
hoitotarvikejakelu -

Näsin terveyskeskuksen kesään 2022 kuuluvat muutot

Osa Porvoon terveyskeskuksen toiminnoista muuttavat kesän aikana. Hoitotarvikejakelu muuttaa talon sisällä, päihdeklinikka taas siirtyy Taidetehtaalta Näsiin. Terveyskeskus on avoinna kesälläkin.

henkilö teippaa kiinni kartonkilaatikkoa.

Hoitotarvikejakelu muuttaa kerrosta alaspäin

Hoitotarvikejakelu muuttaa kerrosta alemmas Näsin terveyskeskuksessa ja on muuton vuoksi suljettuna 16.–17.6. Myös ajanvarauksella toimivat haavanhoito ja jalkaterapeutti muuttavat. Hoitotarvikejakelu palvelee uusissa tiloissa C-rapun ensimmäisessä kerroksessa maanantaina 20.6. alkaen. Aukioloajat ovat samat kuin aiemmin.

Kaikki mielenterveys- ja päihdepalvelut saman katon alle

Heinäkuun ensimmäiseltä viikolta alkaen mielenterveys- ja päihdepalvelut löytyvät kokonaisuudessaan terveyskeskuksesta, kun päihdeklinikka muuttaa Taidetehtaalta Näsiin. Mielenterveys- ja päihdepalveluihin kuuluu päihdeklinikan lisäksi nuorten ja aikuisten matalan kynnyksen vastaanotot. Pääset uusiin tiloihin kulkemalla C-ovesta toiseen kerrokseen.

Asiakkaiden korvaushoito järjestetään vanhoissa tiloissa 4.7., jonka jälkeen muuttokuorma kulkee kohti terveyskeskusta. Toiminta jatkuu normaalisti Näsissä 5.7. Muutto ei aiheuta asiakkaille muita muutoksia.

Kiirevastaanotot avoinna kesälläkin

Terveysaseman kiirevastaanotto on avoinna arkisin kello 8–16, ilmoittautuminen ja luukulla asiointi kello 8–15.30. Viikkojen 26–30 aikana teemme ajanvarauksia vain puolikiireellisissä asioissa.

Suun terveydenhuolto on avoinna normaalisti ja voit varata kiireellisen tai kiireettömän ajan arkisin kello 8–15.

Erillinen hengitystieinfektiovastaanotto on sulautunut kiirevastaanoton toimintaan 30.5. Jos sinulla on hengitystieoireita ja tarvitset kiireellistä hoitoa, voit tulla terveyskeskukseen pääovesta (A-rappu) ja ilmoittautua ilmoittautumisautomaatilla hoidon tarpeen arvioon.

Koronarokotukset jatkuvat koko kesän. Koronaneuvontapuhelin toimii arkisin kello 8–11.