Siirry sisältöön

Keskustelutilaisuus Porvoon julkisesta liikenteestä

  • 01.12.2022
  • 17:30 - 19:00

Porvoon pääkirjastossa järjestetään torstaina 1.12. klo 17.30 avoin keskustelutilaisuus, jonka aiheena on kaupungin julkinen liikenne.

Porvoon sisäiset bussilinjat on tähän asti ajettu suurelta osin markkinaehtoisesti, mutta tämä järjestely on muutosvaiheessa. Paljonko kaupungin pitäisi maksaa toimivasta julkisesta liikenteestä? Miten sujuu pendelöinti pääkaupunkiseudulle? Pääseekö kyliltä keskustaan ilman omaa autoa?

Näihin ja muihin Porvoon julkista liikennettä sivuaviin kysymyksiin haetaan parempaa ymmärrystä kirjaston demokratiahankkeen Porvoossa puhuttaa – vad bubblar i Borgå kolmannessa keskustelutilaisuudessa.

Tilaisuuteen on kutsuttu asiantuntijoita kaupungin liikennesuunnittelusta ja Metropolian Smart Countryside Mobility -hankkeesta, sekä edustajia Porvoon Liikenteestä ja muista paikallisista kuljetusalan yrityksistä.

Vähintään kaksikielistä keskustelua johdattelee toimittaja-kirjailija Mikael Crawford. Tilaisuudessa noudatetaan Erätauko-menetelmän periaatteita, jossa kaikilla on tasavertainen mahdollisuus osallistua keskusteluun.

Kirjaston demokratiahanke_koordinaattori asettelee tuoleja

Muita vastaavia tapahtumia