Itä-Uudenmaan monialainen yhteispalvelu (TYP)

Itä-Uudenmaan työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) tarjoaa sinulle yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa työllistymisesi tueksi. Palvelut perustuvat tilanteeseesi, tavoitteisiisi sekä toiveisiisi.

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu on tarkoitettu yli 300 päivää työmarkkinatukea saaneille työnhakijoille – siis sinulle, jonka työttömyys on pitkittynyt tai uhkaa pitkittyä. Monialaisen palvelun tarkoitus on edistää työllistymistäsi eri alojen asiantuntijoiden avulla.

Monialaisessa TYP-työssä suunnittelet yhdessä kunnan, TE-toimiston sekä Kelan kanssa sinulle sopivan palvelukokonaisuuden. Palvelukokonaisuus voi kattaa terveydentilan selvittämistä, työkyvyn arviointia sekä elämänhallinnan vahvistamista tai kuntoutumiseen liittyviä asioita.

Porvoon TYP on mukana työllisyyden kuntakokeilussa. Jos olet työllisyyden kuntakokeilun asiakas, saat myös TYP-palvelut omavalmentajaltasi. Lisätietoja kuntakokeilusta 

Itä-Uudenmaan TYP toimii Porvoossa, Askolassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Myrskylässä, Pukkilassa ja Sipoossa. TYP-palvelu perustuu erityisesti lakiin työllistymistä edistävästä monialaisesta yhteispalvelusta.

Itä-Uudenmaan TYP:n ja Porvoon kuntakokeilun yhteystiedot

Sosiaaliohjaaja, omavalmentaja (Porvoon kuntakokeilu - TYP) Matias Vilkko, matias.vilkko@porvoo.fi, puh. 0400 131 633

Sosiaaliohjaaja, omavalmentaja (Porvoon kuntakokeilu - TYP) Satu Weckström, satu.weckstrom@porvoo.fi, puh. 040 676 1373

Sosiaaliohjaaja, omavalmentaja (Porvoon kuntakokeilu - TYP) Päivi Mäkelä, paivi.makela@porvoo.fi, puh. 040 193 6168

Sosiaalityöntekijä, omavalmentaja (Porvoon kuntakokeilu - TYP & Itä-Uudenmaan TYP) Anu Korhonen, anu.korhonen@porvoo.fi, puh. 040 357 0290

Johtava sosiaalityöntekijä Raisa Muikku, raisa.muikku@porvoo.fi, puh. 040 537 7899
Itä-Uudenmaan TYP johtava Lassi Puonti, lassi.puonti@sipoo.fi