Loma-ajan toiminta

Nuorisopalvelut tarjoaa koulujen loma-aikoina leiri-ja retkitoimintaa lapsille, nuorille ja perheille. Tällä sivulla kerrotaan, mitä toimintaa Porvoon kaupungin nuorisopalvelut järjestää talvi-, kesä-, ja syyslomalla.

Nuorisopalveluiden kesälomatoiminta 2020

Kaupungin kesätoiminta

Tänä kesänä lapsille ja nuorille järjestetään kesätoimintaa. Alakoululaisille on tarjolla kesäkuussa useita liikuntaleirejä ja päiväleirejä, joiden teemat vaihtelevat peleistä ulkoiluun. Leirit toteutetaan nuorisotiloilla sisällä ja lähiympäristössä ulkona. Nuorille on tarjolla frisbeegolf-leiri ja pelileiri Zentrassa.

Kaikessa kesätoiminnassa kiinnitetään turvallisuuteen erityistä huomiota. Leireillä jakaudutaan normaalia pienempiin ryhmiin ja ohjaajia on osallistujamäärästä riippuen 3–5. Leireillä huolehditaan hyvästä hygieniasta, kuten käsien pesusta ja työvälineiden puhdistamisesta sekä turvaväleistä. Lapsia ja nuoria neuvotaan ja valvotaan ohjeiden noudattamisessa.

Leirit, joissa yövytään, on siirretty syksyyn ja ne järjestetään, mikäli tilanne sen silloin sallii. Myös kesätoiminnan ohjelmaa täydennetään lähiviikkojen aikana ja siitä tiedotetaan erikseen.

Ilmoittautuminen nuoriso- ja liikuntapalveluiden leireille ja retkille alkaa maanantaina 18.5. klo 9. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät tapahtumakuvausten yhteydestä.