Skip to content

Näsin terveyskeskuksessa käynnistetään korjauksia kesän aikana

Näsin terveyskeskuksen hammashoitolan sekä C-portaan tiloissa tehdyn sisäilmaselvityksen tulokset ovat valmistuneet. C-portaassa on mm. fysioterapian ja erityistyöntekijöiden vastaanotot. Selvityksen tarkoitus oli arvioida tilojen sisäilman laatua ja rakenteiden kuntoa.

Selvityksen perusteella tilojen käyttö voi jatkua ennallaan turvallisesti. Rakennukseen suositellaan tehtäväksi sisäilman laatua parantavia korjauksia.

Korjaustöihin ryhdytään kesän aikana. Rakennuksessa muun muassa tiivistetään ilmavuotokohtia, uusitaan lattiapinnoitteita sekä säädetään ilmanvaihtoa ja sisälämpötilaa.

Tubisairaalan lattiarakenteista löytyi kahdelta rajatulta alueelta kosteutta, joka vaatii kuivatusta ja lattiapäällysteen uusimista. Lisäksi selvitetään hammashoitolan alapuolella olevan ulkoseinän kunto avaamalla rakenne.

Sisäilmaselvitys käynnistettiin useiden sisäilmailmoitusten takia. Tiloissa työskentelevää henkilökuntaa on tiedotettu selvityksen tuloksista. Selvitys tehtiin vuodenvaihteessa.  Ilmanvaihtolaitteet pidetään koko kiinteistössä päällä jatkuvasti.

Lisätiedot:
Projektipäällikkö Pekka Koskimies, puh. 040 489 1865, pekka.koskimies@porvoo.fi
Ylihammaslääkäri Sari Holmberg, , puh. 0400 479303, sari.holmberg@porvoo.fi
Fysioterapian osastonhoitaja Merja Skogster,puh. 0407789229 merja.skogster@porvoo.fi

20.3.2017 13:18

Tunnisteet: Terveys Sisäilma Näsin terveysasema sisäilma