Gå till innehåll

548 Parkgatan I

Detaljutkaste är påseende 11.5. – 16.6.2022

Välkommen att bekanta dig med detaljplaneutkastet Parkgata I

Det framlagda detaljplaneutkastet Parkgata I presenteras i maj 2022 på en presentation på webben och på en promenad i planområdet.

­Presentationen på webben hålls måndag 16.5.2022 klockan 16.30 – 18.00. Detaljplaneutkastet Borgå Parkgata I presenteras av planläggaren. Efter presentationen har deltagarna möjlighet att ställa frågor och tid reserveras också för en allmän diskussion om planutkastet. Presentationen hålls via Microsoft Teams, men du kan delta även om du inte har applikationen installerad eftersom länken till presentationen öppnas också i alla webbläsare. De som har anmält sig får en länk till presentationen måndag 16.5. Anmäl dig till presentationen via följande länk: Ilmoittautuminen

Det andra invånarmötet om planutkastet Parkgata I ordnas tisdag 31.5 klockan 16.30 – 17.30. På promenaden i planområdet presenterar planläggaren de ändringar som planeras. Du behöver inte anmäla dig separat till promenaden. De som deltar i promenaden samlas norr om Näsevägens och Gammelbackavägens korsning (korsningen bredvid ABC-trafikstationen som kommer att flytta). Kom i tid, vi startar klockan 16.30. Välkommen!

Material

Tomtanvändning (på finska)

VE 1 Porvoon puistokadulta
VE 1 Näsintieltä
VE 2 Porvoon puistokadulta
VE 2 Näsintieltä