Hoppa till innehåll

Boxiträning för nybörjare och inledd bekantning med näridrottsplatser för hela familjen

Borgå stads idrottstjänster ordnar i juni för nybörjare avsedda funktionella träningar i HYPE Treeniboxi i Kokon slalomcenter.

Borgå stads idrottstjänster ordnar i juni för nybörjare avsedda funktionella träningar i HYPE Treeniboxi i Kokon slalomcenter.

Träningen ordnas två gånger, tisdag 8 juni och torsdag 10 juni. Träningen som pågår i 45 minuter inkluderar uppvärmning och rörlighetsträning, styrketeknik och till sist en kort konditionscirkel. Rörelserna och träningarna är riktade till nybörjare och till personer för vilka funktionell träning är nytt.

I juni har hela familjen möjlighet att bekanta sig med näridrottsplatserna i Kodderviken, Vårberga och Hornhattula. Idrottstjänsten tar med sig idrottsvagnen vars redskap man kan testa och bekanta sig med.

Boxiträning-intro
Kokon slalomcentrum (Hype Treenibox)

Tis. 8.6 17.30–18.15

tors. 10.6 kl. 17.30–18.15

Instruktören för träningen är Janika Martinsalo, idrottsinstruktör (YH). Max. 12 personer/grupp ryms med i anmälningsordning. Priset för introkursen är 10 euro, avgiften faktureras. Anmälningar fr.o.m. 31.5 på www.borga.fi/idrott-och-friluftsliv

Bli bekant med näridrottsplatserna

10.6 kl. 15-18 Koddervikens näridrottsplats (Kodderviken, Haikkovägen)

17.6 kl. 15-18 Vårberga näridrottsplats (Vårberga skolgård, Sampovägen)

23.6 kl. 15-18 Hornhattula näridrottsplats (Fredrika Runebergsgatan)