Hoppa till innehåll

Besvara enkäten Drömmarnas Borgå

Erbjuder Borgå en bra miljö för boende, levande och företagsliv? Vilka är stadens viktigaste utvecklingsmål för de kommande fyra åren?

Erbjuder Borgå en bra miljö för boende, levande och företagsliv? Vilka är stadens viktigaste utvecklingsmål för de kommande fyra åren?

Ge din åsikt genom att besvara enkäten Drömmarnas Borgå där vi samlar in åsikter från invånarna, intressentgrupper, förtroendevalda och anställda till grund för stadens kommande strategiarbete.

Du kan besvara enkäten den 11–24 oktober antingen elektroniskt i stadens webbtjänst på www.borga.fi eller genom att fylla i pappersversionen på servicekontoret Kompassen eller vid något av stadens bibliotek. Det tar cirka 15 minuter att besvara enkäten.

– Stadsstrategin är stadens viktigaste utvecklingsplan. Den berättar vad som ses som viktigast i utvecklingen av staden och stadens tjänster under de kommande åren. Stadsfullmäktige kommer att behandla resultaten från enkäten i en strategiverkstad i början av november. Jag önskar att vi får så många svar som möjligt för att få ett omfattande grundmaterialpaket för strategiarbetet, säger stadsdirektör Jukka-Pekka Ujula.

Det nya stadsfullmäktige har inlett sitt arbete i augusti. En av dess viktigaste uppgifter är uppdatering av stadens strategi. Fullmäktige syftar till att få den uppdaterade strategin godkänd senast vid slutet av maj.