Hoppa till innehåll

Ungdomslokalerna Zentra och Nuokka söker klubbledare

Ungdomslokalerna i Borgå söker igen ungdomar från årskurs 8 eller äldre att fungera som klubbledare. Klubbledarna drar en klubb, som de planerat själva, för elever i årskurs 3 och 4. Klubbarna är en timme långa och ordnas fyra gånger.

Erivärisiä kyniä.

Som klubbledare får du dela dina egna kunskaper till yngre elever. I klubben kan du ha ditt eget intresse som tema, till exempel musik, dans, bildkonst, pyssel, matlagning eller något annat roligt.

–Vi börjar igen med sökande av klubbledare. Tidigare har både klubbdragandet och deltagandet varit mycket omtyckt och vi får se vad vi får för klubbar till detta år. Alla ungdomar får arbetsintyg, 50€ och värdefull arbetserfarenhet, berättar ungdomsarbetaren Johanna Sjöblom.

Planera en egen klubb och sök till klubbledare! Ansökningstillfällen samt intervjuer för de som vill bli klubbledare ordnas samtidigt på ungdomslokalen Zentra och Nuokka tisdagen den 7.2. kl. 15.30–17 vid adresserna:
Zentra, Mannerheimgatan 20
Kertsi, Centrumplatsen 1
Nuokka, Sampovägen 3.

De som valts till klubbledare kontaktas och klubbledarutbildningen ordnas måndagen den 13.2 kl. 16–17:00 på ungdomslokalen Zentra.