Hoppa till innehåll

Skejtning och sparkcykelåkning för hela familjen vid Borgå skejthall i juni

Borgå Ungdomstjänsterna arrangerar tillsammans med Asfaltti-ihottuma ry ett två dagar långt avgiftsfritt evenemang vid Borgå skejthall (Smedjevägen 6).

Nuorisoa. Ungdomar.

Fredag 7 juni tar sparkcyklarna över skejthallen och lördag 8e juni är det skejtboardarnas tur. Avsikten med evenemangen är att skapa familjer en möjlighet att tillbringa tid på skejthallen med hobbyverksamhet, grillning och samvaro.

Under båda dagarna erbjuds lokal musik. Under fredag uppträder en DJ, på lördag Strum 101, ett lokalt ska-punk-band med en lång karriär bakom sig.

Under båda dagarna belönas de bästa tricken och uppmuntringarna. I evenemangen kan man också testa båda grenarnas utrustningar.

– Det är fint att kunna ordna ett evenemang på den nya skejthallen och ännu helt med lokal kraft. Vi har möjlighet att testa skejthallens akustik för första gången. Vi önskar att många familjer kan komma på plats för att utöva hobbyverksamhet tillsammans, eller bara för att bekanta sig med hallen och dess verksamhet, berättar ungdomsarbetare Lasse Yrjölä.

Evenemangsuppgifter:

Family Scoot Jam 7.6 kl. 16-20
Family Skate Jam 8.6 kl. 16-20