Hoppa till innehåll

Aktiviteter i de ungas smak

Ungdomstjänsterna erbjuder många slags avgiftsfria aktiviteter för barn och unga.

Ungsnack- podcast

Bli medlem i UngSnack panelen

Hej! Vill du vara med i Ungsnack panelen? Vi söker dig som är 13-25 år och vill komma med för att göra podden UngSnack. Du behöver inte vara expert på nåt ämne utan det räcker att du är ung, det gör dig till just den vi söker.

Vad är UngSnack? Det är en podd skapad av tre ungdomsarbetare Karin, Petra och Lotta. Vi pratar om lite allt möjligt, men en röd tråd i det vi pratar är välmående.

Nu vill vi ha er ungdomar med för att prata in ett (eller fler) avsnitt i vår podd. Teman för avsnitten får du och andra lyssnare ge förslag till.

För att göra avsnittet hjälper någon av oss ungdomsarbetare till genom coacha innan vi bandar och sedan genom att ställa frågor och delta i diskussionen under själva bandningen. Och var inte orolig, det kommer inte ut live utan vår fenomenala Mats klipper och fixar sedan. Du behöver alltså bara komma på plats! Kontakta oss på Instagram eller direkt kontakt med Karin, Petra eller Lotta

UngSnack – en kompis i din vardag!

UngSnack är en svenskspråkig Podcast för unga och unga vuxna.

Vi vill vara en inspirationskälla och en bra kompis i vardagen. Vi vill så små tankeväckande frön som gör din vardag bättre – vi behandlar teman som berör just ditt liv och ditt välmående.

Ibland tar vi upp mera lättsamma ämnen och ibland mer allvarliga och djupa, så som livet är.

Du får gärna ge förslag om innehållet och ämnen som du vill att vi skall behandla. Och vet du vad – om du vill komma med och prata med oss – vore det suveränt!

Och var hittar du din nya kompis? Jo, UngSnack Podcast hittar du på Spotify

Mobilt ungdomsarbete

Ungdomsarbetarna rör sig på olika håll i Borgå med sin bil LIMO.
WhatsApp: 040 1928728.
SnapChat: liikkuvanuoriso
Instagram: Nuortenporvoo.deungasborga

Limo-bil

Ungdomslokalernas Nuokka, Zentra och Kertsi

Evenemang