Siirry sisältöön

Porvoon ja Loviisan seudulla vieraili viime vuonna yli neljännesmiljoona kansainvälistä matkailijaa

Porvoon ja Loviisan seudulla vieraili vuonna 2019 noin 257 000 matkailijaa. Matkailijoista 16 prosenttia tuli Venäjältä, 56 prosenttia EU-maista, 15 prosenttia Aasiasta ja loput 12 prosenttia muista maista. Matkailijoiden määrä kasvoi vuodesta 2018. Erityisesti matkailijat Aasiasta ja EU-maista vierailivat aiempaa useammin Porvoon ja Loviisan seudulla. Rajojen sulkeminen kuitenkin leikkaa matkailukysyntää Porvoon ja Loviisan seudulla 2,3 miljoonaa euroa kuukaudessa. Tiedot tulevat ilmi Tutkimus- ja analysointikeskus TAKin vastikään valmistuneesta Rajatutkimuksesta.

Sosiaali- ja terveyslautakunnan päätökset 14.5.2020

Vuoden 2020 yhdistysavustukset ja työllisyysavustukset  Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti myöntää yhdistysavustusta seuraaville hakijoille: Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti myöntää työllisyyshankeavustusta seuraaville hakijoille:  Porvoon Reumayhdistys ry. 26 500 € Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys 3500 € Porvoon Yhdistyskeskus ry. 0€ Porvoon seudun 4H-yhdistys 0 € Kotihoidon ateriapalveluiden muutos lämpimänä toimitetusta ateriasta kylmänä toimitettuun ateriaan Kylmäkuljetuksen avulla monipuolisempia kotiaterioita ikäihmisille […]

C21-kaupunginjohtajat: Kaupungit kaipaavat hallitukselta tukea, ennustettavuutta ja yhteistyötä koronakriisistä selviytymiseksi

Julkisen sektorin rahoituspohja on koronakriisin myötä heikentynyt ennen näkemättömällä tavalla. Hallitus on tunnistanut asian, mutta toistaiseksi kunnilla ja valtiolla ei kuitenkaan ole samaa tilannekuvaa tarvittavista toimenpiteistä. Koronakriisin hallinta sekä kriisistä palautuminen edellyttävät C21-kaupunkien mukaan taloudellisen tuen ja ennustettavuuden parantamisen ohella kaupunkien ja valtion tiiviimpää yhteistyötä.

Musiikkiopistoon ilmoittautuminen jatkuu, yhteistyö päiväkotien kanssa käynnistyy

Musiikkiopisto jatkaa etäopetusta lukukauden loppuun 29.5. saakka. Muskarilaisten blogia päivitetään edelleen ja sieltä löytyy viikoittain uusia lauluja, leikkejä ja soittovinkkejä perheen pienimmille ja vanhemmalle yhdessä tehtäväksi. Etäopetus on toiminut erittäin hyvin ja opetuksesta saadut palautteet oppilailta ja huoltajilta ovat olleet pääasiassa hyvin myönteisiä ja kiittäviä.